Reklama

Reklama

VOD (1)

Policista Jack Stone byl zatčen za vraždu svého kolegy a přichází do kriminálu, kam poslal mnoho zločinců. Celé vězení ovládá ruský mafián Balam, který má prsty ve vraždě Jackovy manželky a dcery. Jackovou jedinou touhou je dostat se k Balamovi a pomstít se... (TV Prima)

Recenze (52)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle filmy miluji, člověk od nich čeká minimálně dvě hvězdy, tři když bude mít štěstí a nakonec se z toho vyklube povedený akčňák. Je tedy fakt, že sem za tu postavu co tady Lundgren hraje, chtěl snížit o jednu hvězdu, ale jak se pak ukázalo, tak Lundgren je docela lišák a zkouší to jinak. No k akci nemám co dodat, bitky a ta jedna přestřelka, sou napínavý, choregraficky dobře zvládnutý, ale ty bitky, ty se povedly hodně dobře, tady lze jen chválit. Je fajn že postavy, jak ty hlavní tak i ty vedlejší, sou dobře propracovaný, záporáci tady nejsou jen další blbci, co stojí a čekají až je něco trefí, ale dělají svoji práci záporáka, na jedničku. A ty kladné, taky umí překvapit, takže pomoc od vězně v kritické situaci tomu se řiká příjemný zvrat. A tím se dostávám k příběhu, někdo by řekl, že tohle už tu bylo s Van Dammem - Death Warrant. Však pozor, když se nad tím zamyslíte, tak ten příběh je docela dobře napsaný a dokáže i překvapit, tohle sem od akčního béčka nečekal, takže ten příběh ten stojí za pozornost. Je teda úsměvné že v té věznici byl jenom jeden černoch, ale což, asi v tom městě neni tolik problematických černochů aneb škola hrou pomáhá. Během filmu, se mi tedy vybavil, kousek Force of Execution, ale tenhle film, to je jiná záležitost a o mnoho lepší. Jo chybí tomu nějaké výraznější násilí, ale zase než aby do filmu procpali počítačovou krev, která je hrozná, tak to nakonec ani nevadí. Soundtrack v akčních scénách překvapí. No někdo mně nazve kulervantem, někdo že zase nadhodnocuji, ale tenhle film si zaslouží pětku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zase taková hrůza jak tu někteří píší, to nebyla. Prostě průměrná akční podívaná z vězeňského prostředí. Dolph Lundgren tu navíc hrál až druhé housle a vedlejší role „uklízeče – tajného“ mu seděla. To jeho blonďatá parťačka Danielle C. Ryan se mi docela líbila. Hlavní hrdina Matthew Reese si nevedl vůbec špatně, některé bojové choreografie nebyly vůbec špatné (jasně našlo se tu i pár vyloženě směšných), nechyběly logické chyby i vyloženě trapné situace, ale těch mají průměrná béčka hafol – i ty legendární… ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušná jednohúbka. Lundgren nie je tento krát stredobodom pozornosti ako za mlada, ale pekne prihráva Reeseovi na smeč. A to je predovšetkým to o čo tu ide. Akcie majú fakt luxusnú choreografiu a skutočne je na čo pozerať, navyše ani príbeh nie je úplne na zahodenie. Plus keď si k tomu pripočítate tých 87 minút, nuda fakt nehrozí. Za posledné roky rozhodne to najlepšie v čom Doplh hral. 60% - 3* ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tentokrát Lungren není do počtu a žádná podržtaška a tak musím říct, že jde o to lepší, co jsem s ním za poslední dobu viděl. Jen mne udivuje, jak zvládne vyprodukovat tolik filmů ročně. Film má tempo, které dozajista udrží vaši pozornost. Dialogy tentokrát není třeba vůbec řešit, je to přece basa a tím pádem téměř akademické prostředí. O akci taky nouze zrovna není. Hlavní klaďas je solidně našláplej a tak se na tu řežbu dá vcelku solidně koukat. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm jsem rozpolcenej. Na jednu stranu mě štve, že je to další film kde je Lundgren za přidržtašku jenom, aby si ho mohli dát na plakát a po pravdě ani jeho vizáž se mi nelíbila, ale zase na druhou stranu hlavní hrdina je solidně našláplej. Ve filmu se pořád něco děje bitka střídá bitku jednou je to jeden na jednoho, pak jeden proti přesile a na konci všichni proti všem. Je to svižný, kontaktní a přehledně natočený. Nevěděl jsem jak se k tomu postavit, tak neutrální průměr bude nejlepší a Dolph s mopem v ruce mě fakt rozsekal! 50% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Jack Stone (Matthew Reese) má při závěrečném boji proti hlavnímu padouchovi velkou krvavou ránu nejdřív na pravém boku, poté na levém boku a nakonec opět na pravém boku. (Kodousek)

Reklama

Reklama