Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (141)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Pre mňa celkom ťažký oriešok, lebo ono sa mi to v istom smere páčilo. Herci boli sympatický, ff prevedenie cez home kameru sa dalo a páčilo sa mi ako bol vysvetlený dôvod, že chlap vkuse všetko natáčal (milé). Na druhej strane je to neskutočná vykrádačka, ktorá neprináša absolútne nič nové a ide si po svojej klasickej línii ako milión filmov pred tým. Tým pádom nie je možné diváka prekvapiť, keďže presne vieme aký bude vývoj, akurát koniec môže byť s malými obmenami. Koniec v Devils due dosť pochoval moje sympatie k snímku. Nápad s tajomnou sektou bol celkom fajn, aj keď by som pre ňu uvítala aspoň trochu viac priestoru. Záver - Devils due je teda klasická kopírka s pár svetlými miestami. ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Novomanželský pár po návratu z líbánek, které si plnými doušky užíval v Dominikánské republice zjistí, že počal potomka. Těhotenství mladé paní však neprobíhá tak úplně hladce a čím víc se blíží porod, tím podivněji se chová budoucí maminka a její nenarozený potomek. Vše natáčí na kameru náruživý amatérský kameraman, budoucí tatík. Mohl to být skvělý satanský horůrek a zhruba 80 min. lámaných hnát, blití, šílejících kněží, zoufalých rodičů a nenarozeným satanským svištěm trápená budoucí maminka. Jó takovou pohádku pro hororové diváky bych si přál. Ale bohužel dost procent dolů sráží FF provedení, které už prostě nemůže ničím překvapit. Opravdu si máme myslet, že se toto stalo...? Film ani zpola nenavodí atmosféru hrůzného reálu. Spíš si řeknete, že skvělá reklama na tenhle horor spolkla náklady na extraligovou kameru. Ale zase když dám do škatulky pouze found footage horory posledních let, tenhle bych řadil do první půle žebříčku. ()

Reklama

Avathar 

všechny recenze uživatele

Tak zaiste... Priehľadné jak pohár vody a vykradnutá Rosemary. O nejakej originalite nemôže byť ani reč. No napriek tomu sa to sledovalo celkom fajn, nejaké napätie bolo, aj pár veľmi dobrých scén (les, záver v dome). Plus: found footage mám rád (a nie, stále ma neunavuje :)) takže nemám dôvod film hádzať do odpadu. Jednohubka na dobrú noc. ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

No jo, tak je to prostě zase případ neoriginality, zbytečného protahování a pořád toho samého děje (tentokrát téma zrození antikrista), který je tak nepřekvapující, až hanba.. ale zase, jak tady někteří píší, tak díky sympatickému hlavnímu páru a poměrně příjemné atmosféře, je to docela fajn.. alespoň určitě oproti jiným hrůzám poslední doby, kterým jste v pohodě dávali tři i čtyři hvězdy.. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $15,821,461Tržby Celosvetovo $32,705,731Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ ďalšia roztrasená z domáceho videa ukuchtená suchopárnosť a lá paranormal activity, fakt des tieto trendové horrory?!! /15%/ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno