Reklama

Reklama

Kromě tajemné události, kterou Zach se Samantou zažili během líbánek, se musí novomanželský pár vypořádat i s neplánovaným těhotenstvím. Zach, jenž vše natáčí na video pro budoucí generace, si na své ženě všimne podivného chování, které oba nejprve připisují stresu, ale brzy je zřejmé, že znepokojující proměny Samanthina těla i duše mají mnohem zlověstnější původ. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (141)

Zombiepod odpad!

všechny recenze uživatele

Niekoľkokrát preriedená sračka z nekonečného radu homevideo hororov ala Paranormal Activity znova útočí, s ešte väčšou dávkou nudy, ako sme zvyknutí. Skutočné dianie zaberie možno 10 percent krátkej stopáže, kedy už aj odpudivo ohraná pointa s "diablom v tele" začne byť otravná. Ústredná dvojica je nesympatická a diváka si v ničom nezíska, a záverečná scéna maximálne nepochopitelne odpíše pointu filmu. Neodporúčam. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Zas jeden z ďalších pokusov o Found Footage,ktorý nielen ničím neprekvapí ale ani neukáže nič nového.Nemusím tu ani rozpisovať na aký film sa tento podobá,to každý pochopí.Asi dve scény mali aj atmosféru ale to asi bolo tak všetko,čo tento film dokázal.Niektorých momentoch to bolo efektné a aj lakačky boli pár krát na tom správnom mieste.Kamera po vaččinu filmu bola roztrasená a niekedy som ani nevidel čo sa tam deje.A to finále nesie v sebe chaotickosť a organizovaný bordel. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se vyznačuje konstantním zrychlováním děje... Začátek se K--U-Z-O-U-F-Á-N-Í vleče, zato na konci je tempo přímo pekelné. Vše je ovšem sraženo debilizátorem, který dostal do ruky scénář (vysvětlování, proč člověk dělá, co dělá, plus čehokoli, co by mohl běžný divák s IQ pod 70 nepochopit). Což samozřejmě znehodnotilo teoretickou autentičnost found footage. Obodování si ještě rozmyslím, nicméně zdejší procenta jsou myslím hodně podhodnocena... ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Devil's Due... kde začít? Chápu, že má někdo mánii natočit celý svůj život, takového partnera bych asi brzy vyprovodila ze dveří, ale.. řekněte mi, že kdyby se vám začalo dít něco jako hodně divného, tak byste přece pustili kameru z ruky a šli to řešit. A on ne, pořád a za každých okolností natáčí imrvére všechno. Chápu, že to tak musí být, abychom my, diváci, viděli vše od A do Z, a že jít s logikou na horor je poněkud.. nelogické, ale zhruba od půlky filmu už mě to vytáčelo na maximum. Jinak to je ovšem docela snesitelný snímek o zrodu malého satánka, co mi tam hodně chybělo, bylo to, že jsme ho prakticky ani nezahlédli. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

další handy cam "horor",který podobně jako Paranormal pasivity slibuje v traileru solidní podívanou,aby pak nabídnul bezbřehou nudu,kde se hodinu nic neděje a v posledních cca 20 minutách se děje něco málo a to málo je navíc špatně vidět.Některé trikově slušně zvládnuté scény ukazují jistý potenciál,ale ten je zabit hned v zárodku.A já blbec na ten trailer vždycky skočim...0% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení scén v kostele se několikrát přerušilo natáčení - kvůli tornádu, požáru a výpadku proudu. (Hal_Moore)
  • Ve filmu je řeč o antikristu, který je představován jako démon, což je ale nesprávně ztotožnění. Podle Bible je Antikrist nepřítel a odpůrce Boha a Ježíše Krista. (vimanzen)
  • Uvedenie filmu do kín sprevádzala marketingová kampaň, kedy sa po uliciach New Yorku pohyboval detský kočík ovládaný na diaľku, v ktorom bolo ukryté mechanické dieťa s hrôzostrašným výzorom, akoby ho posadol diabol. Z detského kočíka sa ozýval plač a hneď ako okoloidúci nazreli do kočíka, dieťa sa rýchlo posadilo a spustilo rev, niekedy dokonca striekalo tekutinu - zvratky. Video na portáli YouTube, kde dieťa straší okoloidúcich, malo len za 2 dni 20 miliónov zhliadnutí. (xpantherx)

Reklama

Reklama