Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najlepší agent Severnej Kórey Ji Dong-cheol (Yu Gong) pracuje ako šofér predsedu Parka, najmocnejšieho muža mohutnej korporácie. V jeden deň sa Park stáva obeťou brutálnej nájomnej vraždy, no ešte pred posledným výdychom stihne odovzdať Dong-cheolovi svoje okuliare. Ten je vzápätí obvinený z vraždy a zrady, a preto musí utiecť. Keďže však vlastní záhadné tajomstvo ukryté v predsedových okuliaroch, je rozhodnutý viesť vojnu proti tým, ktorí mu idú po krku a ktorí chcú získať aj to, čo je ukryté vo vnútri okuliarov. (sochoking)

(více)

Recenze (40)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Dalsia z radu korejskych spionaznych akcnych eskapad. Ak je v tomto smere The Suspect Vasim prvym zarezom, budete spokojny. Ak ste podobnych filmov s danou tematikou uz predtym zopar videli, nebude toto nicim nove, mozno okrem kratenia si chvile pocitanim mnozstva odkazov na Jasona Bournea. (videné na EFM) ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Je zábavné siahať po juhokórejských špionážnych filmoch, pretože nikdy neviete, čo na vás vytiahnu. Podobný prípad je aj Suspect, pretože, aj keď pracuje s osvedčeným príbehom, je podávaný spôsobom , ktorý vás núti prehodnocovať videné a perfektne sa zahráva s vašimi očakávaniami. Spojenie príbehu "Berlínskej misie" (aj keď bez romantickej vložky) a Bournovského štýlu prinieslo osvieženie a ja som si tento mix zrady, bitiek, naháňačiek, politických intríg, aj napriek dlhšej stopáži, dokonale užil. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Nejednoduchá záležitost a pro neznalé korejské problematiky asi i dost nepochopitená a nestravitelná. Vyhovovalo mi postupné odkrývání minulosti hlavních hrdinů. Je fakt, že leccos tam bylo nedořečeno, některé prvky se daly předvídat, některé byly absurdní, ale tak je tomu u akčních věcí v podstatě vždycky. Líbilo se mi barevné ladění filmu, trochu slabší byl tentokrát soundtrack. Žádný motiv mi v hlavě nezůstal a už si ho nevybavím. Určitě se na film, ale časem podívám znovu, porotože nepochybuju o tom, že mi pár věcí uteklo. 3,5* ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý hudební doprovod s jednou moc dobře poslouchatelnou stále se opakující chytlavou linkou .. dobrý příběh = parádní a rychlá a dostatečně brutální zamotaná akce (samozřejmě lehce přehnaná, ale kdo by se zlobil) .. pro nás líné evropany možná ze začátku místy trošku složitější orientace v postavách ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojený. Film se fláká v mém pc 4 měsíce a konečně vyšla anglická podpora, tudiž jsem se na film těšil. Zamrzí lehce roztřepaná kamera při akčních soubojích, což film znevýhodňuje oproti svým konkurentům, ale kdo má tyhle filmy v lásce, tak se určitě bude opět skvěle bavit. Skvělé tempo, opět parádní vizuál, velmi sympatické postavy jak kladný hrdina, tak záporný hrdina a složitě překombinovaná zápletka bude vyhovovat určitě více pozornějším divákům. Bavil jsem se. 75% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Ještě v rané fázi výrobního procesu byl s filmovým snímkem, kterýžto byl z malé části natáčen dokonce i v karibském ostrovním sátě Portoriko, spojován populární jihokorejský herec Kye-sang Yoon. Ten ale na úkor odchodu dalšího z avizovaných jihokorejských herců, herce Min-sik Choi, rozpracovaný filmový projekt opustil. Hlavní role byla filmovými tvůrci přeobsazena do této doby s akčními snímky nezkušeným jihokorejským hercem Yoo Gong. Ten se k co nejdokonalejšímu ztvárnění přisouzené filmové role tajného agenta rozhodl tříměsíční dietou shodit přebytečné kilogramy, naopak nabrat svalovou hmotu a dokonce podstoupit i náročný výcvik specifického ruského bojového umění The System, tzn. Systema. Herec dokonce sám postoupil i natáčení nebezpečných scén, jako například seskok s padákem na řece Han, automobilové honičky, horolezectví či všechny bojové sekvence, bez specializovaného filmového zástupce, tedy profesionálního dubléra. (Conspi)

Reklama

Reklama