Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (255)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám sice odpad, ale v podstatě ten pořad miluju. Je to totiž skvělá ukázka toho, jak se dá ze "silných příběhů ze života" udělat výjimečně špatným zpracováním nechtěně směšná fraška, která musí být občas až královskou zábavou pro mnoho cyniků a milovníků černého humoru. Na rozdíl od některých ale nevidím chybu ani tak v hereckých výkonech (i když i ty jsou často "geniální"), jako spíš v režii jednotlivých epizod a vlastně v celém konceptu, který se snaží zkombinovat klasický dokument s hranou tvorbou a prostě to nefunguje skoro vůbec tak, jak by si tvůrci asi přáli. ()

Shaleman odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako má být? Nový televizní směr ušetříme tím že najmeme lidi z ulice co nehrály ani v rodinném videu? A kdo psal ten scénář? Jestli sám život tak je teda hooooodně jednoduchý. Neubráním se srovnání s nováckými soukromými pastmi které v porovnání s tímto patvarem vybírají oscary. Televizní zlo co nás upozorní pouze na to že ty stupidní ordinace a pouta zase tak hrozné nebudou. ()

Reklama

Beawish odpad!

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem uvěřil, že tohle je míněno zcela vážně. Kdyby existovalo nějaké panoptikum televizních zrůd, nějaké Ringling Bros. and Barnum & Bailey Freak Show, tenhle "dokument" by v něm měl mít čestné místo. Dokument? Napsal jsem dokument? I já působil věrohodněji, když jsem v šesti letech na vánoční besídce předstíral, že jsem borovice. ()

Rollo_Tomasi odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem čerstvě vytržený moudrák a dostal jsem do pusy zánět. Dostal jsem horečku, pusa mně opuchla a v okolí bývalého moudráku mně příšerně bolelo. Místo té bolesti bych raději obdržel každou hodinu kopanec do koulí od radikální feministky, která celý rok poctivě trénovala kopání do rozkroku. Když jsem byl v domnění, že už nemůže být nic horšího, tak jsem viděl toto rádoby dokumentární drama ze skutečného života. Tak tohle opravdu néééééééééééééé!!! Všechno je tak amatérské, až to bolí více než kopanec do koulí od radikální feministky každou minutu. Viděl jsem dva díly a ani jsem je nedokoukal do konce... ()

urboss odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jediný díl (č.5), a to ten s blonďatou dcerou studentkou a matkou alkoholičkou. Jelikož s negativně působícím alkoholem bohužel mám v rodině zkušenost, tudíž tento díl jsem ze své opatrné zvědavosti zhlédnul. A nestačil jsem se divit, co TV Prima vyblila na obrazovky. Sakra, pro koho je vlastně tenhle ubohý, hraný dokument?! Do autentičnosti (jestli se o to štáb vůbec pokoušel) mu toho chybí strašně moc, mimo jiné- špatné herecké výkony, nepravděpodobný scénář (při třeba jen jediné návštěvy matky alkoholičky, nemůže proběhnout tolik "rozmanitých" věcí směrem od matky). Musím se zeptat. Opravdu tyto příběhy hrají přímí účastnící? Jestli nějakou náhodou ano, tak si nedovedu představit souhlas-nesouhlas oné matky, vůbec je to celé přitažené za vlasy. A co ta malá dcerka? K ní nemáte alespoň trochu úcty, že to musí celé prožívat ještě před kamerou?! Možná ani nemusíte, protože i ona hraje svoji roli velmi nevěrohodně. Abych to shrnul. TENTO "DOKUMENT" JE VÝSMĚCH VŠEM KDO MAJÍ PODOBNÉ A HLAVNĚ REÁLNÉ PROBLÉMY! Vůbec se neopovažuju podívat na další díly! Zopakuji, pro koho je tento výsměch vůbec určený?! Pro lidi, co mají jiné starosti, tak si "odpočinou" zase u jiných?! Dovolím si tvrdit, ať už je to pro kohokoliv, rozhodně né pro ty, kterých se to byť jen lehce týká. Čistokrevný ODPAD. Kdyby bylo ještě něco pod odpadem.. není co řešit. No, ale dcera byla pěkná :D ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama