Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (256)

Hexa

všechny recenze uživatele

Já ten pořad nechápu... Natočeno je to dost amatérsky. Na první pohled to vypadá, že "herci" jsou opravdoví účastníci tý situace, ale na druhý straně, že by byli ochotni se týhle šarády účastnit všichni důležití oné šarády? A i kdyby, to by fakt byli ochotní se toho účastnit a znovu zahrát svojí roli "ti špatní"? To se mi moc nezdá. Zase pokud to sou herci, tak sou dost mizerný. A už vůbec to nejsou příběhy obyčejných lidí. Tak já nevim :/ ()

greenlord odpad!

všechny recenze uživatele

v jedinem dile, ktery jsem videl byla z asi tak 500 prezentovanych "skutecnosti", vcetne manzelu, deti, jejich bytu, sousedky, socialni pracovnice, advokata, soudu atd. atd. skutecna jen plzen. dokument?? no to si snad delate soufky. jinymi slovy: toto je odpad vsech odpadu futral. zastrelit a zakopat!! ()

Reklama

PanZahadnyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli zde hrají neúspěšní kandidáti DAMU, náhodní kolemjdoucí či snad profesionální herci, ale herecká úroveň je tady tak otřesná, že zabíjí veškerý pokus vyvolat emoce u diváka nebo ho dokonce "vystrašit" životními příběhy znázorněných postav. Špatná intonace, gestikulace, mimika, která doprovází směšné dialogy opravdu realisticky nepůsobí, tudíž nikoho nezaujme, a pokud přece jenom ano, tak bych toho křižovatkového fajnšmekra vážně chtěl potkat, anebo radši nechtěl. Bohužel tato krutovláda podprůměrné televizní tvorby je zdejší současnost. ()

Nobunaga odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně špatné "herecké výkony" a i v těch uvozovkách je to urážka herectví. Naprosto úchylná kombinace nahraných scén a situací, kdy např. kameraman vyskakuje ještě z jedoucího auta, aby rádoby stíhal nasnímat co se bude dít v zápětí. Co ale opravdu stojí za zmínku, to je ta parodie na herectví, to se nedá slovy popsat, to se musí prostě vidět. EDIT: právě teď "televizní štáb" vybavil jednu z postav skrytou kamerou, aby mohl jakože investigativně natočit aktuální dění kolem postav. To už je vrchol utahování si z diváků. Vlastně ne vrchol- ale dno. Jak už tu napsal někdo přede mnou- Směju se a zároveň pláču. ()

safety odpad!

všechny recenze uživatele

koukám už na třetí díl, abych to mohla objektivně ohodnotit ....to myslej vážně? jako reality? jako výměna manželek s vypravěčem? proč to hrají tak katastrofálně? jestli to chtěli udělat jako reality, tak by to nemohli takhle hrát okatě a jestli to hrají, proč se tv spokojila s takovými výkony? chápu, že to nejsou asi herci, ale tohle je strašný.. strašný... dobře za Odpad, který to vyneslo - si zaslouží takové hodnocení.. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama