Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křižovatky života, to jsou reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých… Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, drama s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál. Křižovatky života sledují celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy. (TV Prima)

(více)

Recenze (254)

PanZahadnyCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli zde hrají neúspěšní kandidáti DAMU, náhodní kolemjdoucí či snad profesionální herci, ale herecká úroveň je tady tak otřesná, že zabíjí veškerý pokus vyvolat emoce u diváka nebo ho dokonce "vystrašit" životními příběhy znázorněných postav. Špatná intonace, gestikulace, mimika, která doprovází směšné dialogy opravdu realisticky nepůsobí, tudíž nikoho nezaujme, a pokud přece jenom ano, tak bych toho křižovatkového fajnšmekra vážně chtěl potkat, anebo radši nechtěl. Bohužel tato krutovláda podprůměrné televizní tvorby je zdejší současnost. ()

urboss odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jediný díl (č.5), a to ten s blonďatou dcerou studentkou a matkou alkoholičkou. Jelikož s negativně působícím alkoholem bohužel mám v rodině zkušenost, tudíž tento díl jsem ze své opatrné zvědavosti zhlédnul. A nestačil jsem se divit, co TV Prima vyblila na obrazovky. Sakra, pro koho je vlastně tenhle ubohý, hraný dokument?! Do autentičnosti (jestli se o to štáb vůbec pokoušel) mu toho chybí strašně moc, mimo jiné- špatné herecké výkony, nepravděpodobný scénář (při třeba jen jediné návštěvy matky alkoholičky, nemůže proběhnout tolik "rozmanitých" věcí směrem od matky). Musím se zeptat. Opravdu tyto příběhy hrají přímí účastnící? Jestli nějakou náhodou ano, tak si nedovedu představit souhlas-nesouhlas oné matky, vůbec je to celé přitažené za vlasy. A co ta malá dcerka? K ní nemáte alespoň trochu úcty, že to musí celé prožívat ještě před kamerou?! Možná ani nemusíte, protože i ona hraje svoji roli velmi nevěrohodně. Abych to shrnul. TENTO "DOKUMENT" JE VÝSMĚCH VŠEM KDO MAJÍ PODOBNÉ A HLAVNĚ REÁLNÉ PROBLÉMY! Vůbec se neopovažuju podívat na další díly! Zopakuji, pro koho je tento výsměch vůbec určený?! Pro lidi, co mají jiné starosti, tak si "odpočinou" zase u jiných?! Dovolím si tvrdit, ať už je to pro kohokoliv, rozhodně né pro ty, kterých se to byť jen lehce týká. Čistokrevný ODPAD. Kdyby bylo ještě něco pod odpadem.. není co řešit. No, ale dcera byla pěkná :D ()

Reklama

Nikol10 odpad!

všechny recenze uživatele

Témata jsou zajímavá to ano,ale já nemohu pochopit styl natáčení. Všichni už jsme snad pochopili,že se jedná o amatéry, případně divadelní herce,kteří tam hrají a ne skuteční lidé. Proč je to takhle hloupě natočené a ne jako normální tv seriál třeba. Strašně mi vadí ta kamera a také ti herci jsou otřesní. Kdyby z toho udělali něco ve stylu Soukromých pastí třeba udělali by mnohem lépe. Takhle si pořad zaslouží jedině odpad! ()

sluzevsky odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě se mi nestalo, že bych rád sledoval pořad, který mi není nijak přínosný... Křižovatky života, to je ale panečku něco. Nevím, jaký přesně záměr autoři měli, nicméně snaha o zahrání prekérních životních situací se seriálovým pseudo a rádoby hercům v žádném z dílů absolutně nevydařila a z cíleného dramatu se tak stává horor (spíše teror) pro diváka se vkusem, na druhou stranu jako komedie (spíše parodie) by seriál zasloužil hodnocení na výbornou. Bohužel o komedii ani horor se nejedná a jako dokumentární drama je pro mne tento seriál totální ODPAD!!! Je to odpad, který prostě stojí za zhlédnutí - nechat si ujít takovou trapnost a hereckou nesmělost včetně naprostého antitalentu je hřích. Nevím na čem režiséři jedou, ale Křižovatky života jsou prostě kapitola sama pro sebe, stejně jako "herci", kteří v nich hrají. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám sice odpad, ale v podstatě ten pořad miluju. Je to totiž skvělá ukázka toho, jak se dá ze "silných příběhů ze života" udělat výjimečně špatným zpracováním nechtěně směšná fraška, která musí být občas až královskou zábavou pro mnoho cyniků a milovníků černého humoru. Na rozdíl od některých ale nevidím chybu ani tak v hereckých výkonech (i když i ty jsou často "geniální"), jako spíš v režii jednotlivých epizod a vlastně v celém konceptu, který se snaží zkombinovat klasický dokument s hranou tvorbou a prostě to nefunguje skoro vůbec tak, jak by si tvůrci asi přáli. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama