Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když policejní detektiv z Baton Rouge, Bud Carter (Dafoe), zatkne nájemného vraha Jesse Weilanda (Dillon), přesvědčí ho, aby se stal informátorem a donášel na nejmocnější zločinecký gang celého jihu. Podsvětí ale odhalí Weilandovu pravou totožnost a nařídí Carterovu smrt. Oba musí spojit své síly, aby gang rozprášili a dostali za mříže nejvyššího šéfa (Berenger), který má vše na svědomí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Yep .., tohle je fajn. Na zimní odpoledne coby oddychovka jako dělaný (a že jich ještě bude ..). Jako kriminálka to šlape dobře, postavy jsou hodně fajn, Dafoe mi zcela výjimečně nevadil a držel sem mu palce, stejně jako jeho "parťákovi" anti-hrdinovi ... Tyhle "retro-gangsterky" fakt můžu ... Vše vypadá jak z mých oblíbených 70. let a taky to tak funguje ... Co film ovšem sráží až bolestivě jsou akční přestřelky, kdy se film přepne do jakéhosi "TV módu" a my sledujeme "Komisaře Rexe + To je Vražda Nachcala" ... Prostě kamera, choreografire, efekty děs ... Evidentně nízkej rozpočet, přitom herci jsou vyniající ... Hlavně samozřejmě Bill Duke ... :)) ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem Bad Country je zejména to, že je zcela nezajímavě natočená. Většinu doby se tak ve filmu dějí nezajímavé věci o kterých se až později, z reakcí zúčastněných, dozvíme, že byly zajímavé/důležité. Nevím, zda je na vině scénář nebo režie, či jakýkoliv jiný faktor, ale jedná se skutečně o velmi nudné béčko, jehož existenci nedovedu obhájit asi ničím. Pokud máte chuť na podobný žánr, existuje spousta lepších variant. ()

Reklama

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Ty vole ja už som úplne konsternovaný z hodnotení na tejto databáze. Tak oni Vám naservírujú parádne krimi s perfektnými hercami a vy tomu dáte mizerných 57%. Waco a tebe chcem odkázať, aby si ostal pri céčkových a béčkových akčných filmoch, pretože o iných žánroch vieš kulové... toto má byť akčný film až na poslednom mieste... ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní tohto filmu som mal pocit, že som ho už videl. Tento nedostatok možno pripísať viacerým chybám sprevádzajúcich tento film. Spomeniem napríklad scenár, ktorý ľahkovážne prezentoval ako uloviť zločinca na stranu zákona a jeho následná odplata, či vyziabnutá a ustráchaná akcia. Dosť nesymetricky pôsobilo niektoré zapojenie hudby do kľúčových momentov ako v prípade vykrádanie sejfu, keď celú činnosť sprevádzala hudba a tiež občasné prerušenie atmosféry vsunutím zbytočných záberov ako v prípade prenesenia sa z poza múrov vezenia do prírodnej krásy. Herci síce hrajú a čas plynie, ale zážitok z filmu neostáva takmer žiadny. 50% ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o chlup drsnější, mohl bych si na tom brousit paty...jenže co pak s tím? Takhle je to trochu nudné, každou chvíli musí člověk zaostřit, aby poznal, který kníráč tam zrovna imituje rašpli. Čekal jsem nějaké akční akce, ale moc jich nebylo, čekal jsem kultovní suché hlášky, ale nebyla žádná, takže jediné poučení z toho plyne: Kdo se spřáhne s fízly a začne práskat na kámoše, na tuty chcípne hnusnou smrtí ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama