foto

Chris Marquette

  • nar. 3.10.1984 (32 let)
    Stewart, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Chris Marquette je americký filmový a televízny herec. Narodil sa ako Christopher George Rodriguez v meste Stewart na Floride, ako syn Patricie Helen (rod. Marquette) a Jorgea Luisa Rodrigueza, jadrového inžiniera. Má dvoch mladších bratov – Erica a Seana, ktorí sú taktiež herci.

Podporuje charitatívne organizácie, ako sú nadácia Sunshine Kids (plní želania vážne chorých, postihnutých a zneužívaných detí) a fond pre deti, choré na AIDS.

V roku 2005 sa objavil vo filme JUST FRIENDS po boku hercov ako Ryan Reynolds, Amy Smart či Anna Faris. O rok neskôr hral úlohu Keitha Strattena vo filme ALPHA DOG, spolu s hercami ako Emile Hirsch, Justin Timberlake alebo Ben Foster. V komédii FANBOYS (2008) hrá jedného z fanúšikov, posadnutých Star Wars.

Matúš "Sufferer" Franko

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chokeslam
I Hate the Man in My Basement
2016 Fear, Inc.
Provinění
2015 Always Watching: A Marble Hornets Story
Deb a noc oživlých mrtvol
Zkrocení koně
2014 Chu and Blossom
2013 Kilimanjaro
Prohnilá země
The Odd Way Home
10 Rules for Sleeping Around
2011 Dvojitý agent
Obřad
2010 Black Hole
2009 Fanoušci
Fault Line
Infestation
Útěk na Horu čarodějnic
Život za časů války
2007 Beautiful Ordinary, The
Choose Connor
Přehlížený
Student Charlie Banks
Zkouška z dospělosti
2006 Alpha Dog
2005 Americká zbraň
Fellowship
Galaktická brána
Miluji tě k sežrání
2004 Sexbomba od vedle
2003 Freddy vs. Jason
2002 Rocket Power: Race Across New Zealand (TV film)
2001 Mummy: Quest for the Lost Scrolls, The (TV film)
61* (TV film)
2000 Geppetto (TV film)
Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Lansky (TV film)
Tic Code, The
1998 Noah (TV film)
1995 Sladké nic

TV seriály

2016 Lucifer (TV seriál)
Manly Whatnots (S01E04)
2015 Mozart in the Jungle (TV seriál)
Stern Papa (S02E01)
2012 The Unknown (TV seriál)
2010 Tráva (TV seriál)
Bumerang (S06E05)
Blaženost (S06E04)
2006 Huff (TV seriál)
Přípitek s olihní (S02E11)
Život bez Beth (S02E10)
Sladká svoboda (S02E04)
2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Mummy: Secrets of the Medjai, The (TV seriál)
2001 Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
1999 Třída číslo 402 (TV seriál)
Xyber 9: New Dawn (TV seriál)
1996 Aliens in the Family (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

TV pořady

2007 Scream Awards 2007 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace