foto

Jeff Danna

  • nar. 1964
    Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozen roku 1964 v Burlingtonu, Ontario jako bratr o něco slavnějšímu staršímu Mychaelu Dannovi, se kterým se dočkali úspěchu společnými alby s keltskou tématikou.

Sám Jeff se od mládí věnoval hře na piáno a později i na kytaru, na kterou začal od svých 15 let profesionálně hrát. Okolo roku 1989 začal skládat i filmovou hudbu, avšak svůj největší úspěch zažíval až poté, co se odstěhoval do Los Angeles.

Mezi jeho nejznámější výtvory patří hudba k filmům jako IMAGINÁRIUM DR. PARNASSE, SILENT HILL, KRAJINA PŘÍLIVU nebo POKREVNÍ BRATŘI 2.

Václav "FARGO" Maliňák

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Živitel
2016 Ulička slávy
Čapí dobrodružství
2015 Anesthesia
Hodný dinosaurus
2014 Prohnilá země
2013 Kolonie
2012 Agent na útěku
Návrat do Silent Hill 3D
2011 Aréna
2010 Poslední boj Ransoma Pridea
Repeaters
2009 Imaginárium Dr. Parnasse
Leaves of Grass
Pláč sovy
Pokrevní bratři 2
Zrazený Tchaj-wan
2008 Dům na špatné adrese
Ten puberťák je pes!
2007 Okamžik zlomu
Tajemství prstenu
2006 Silent Hill
2005 Krajina přílivu
Návrat pana Ripleyho
2004 Resident Evil: Apokalypsa
2003 Akce Jelcin
Cesta k ledu (TV film)
Evangelium podle Jana
Mafia Doctor (TV film)
Miss Spider - Film (TV film)
Závody motokár
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Easter
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 "O"
Criss Cross
Reversal
Zelený drak
2000 Baby (TV film)
New Blood
1999 Pokrevní bratři
1998 At Sachem Farm
Má země (TV film)
1992 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)
1991 Velké sousto
1990 Still Life
1989 Cold Comfort

TV seriály

2017 Alias Grace (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Tyran (TV seriál)
Dva hroby (S03E10)
Jak se má žít (S03E09)
Krize v Abudínu (S03E08)
další epizody (10)
2015 Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
Operace písečná bouře (S02E10)
další epizody (12)
2014 Tyran (TV seriál)
Mimořádný stav (S01E02)
Pilot (S01E01)
Continuum (TV seriál)
Minute of Silence (S03E09)
So Do Our Minutes Hasten (S03E08)
Minute Changes (S03E04)
další epizody (5)
2013 Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Guess (S02E11)
další epizody (13)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Family Time (S01E09)
Playtime (S01E08)
další epizody (10)
2011 Camelot (TV seriál)
Zúčtování (E10)
Bitva o Bardonský průsmyk (E09)
Igraine (E08)
další epizody (10)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)

Dokumentární

2015 Kurt Cobain: Montage of Heck
2009 30 for 30 (TV seriál)
2007 Chicago 10
2004 Corporate Malfeasance
Game Babes
2002 Ten kluk bude točit

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 SCORE: A Film Music Documentary

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace