foto

Frederick Weller

  • nar. 18.4.1966 (53 let)
    New Orleans, Louisiana, USA

Biografie

Tento americký herec se narodil v roce 1966 v americkém New Orleans. Jeho strýcem je populární americký herec Peter Weller. První úspěch zaznamenal jako divadelní herec. Divadlo je jeho velkou vášní. Velmi často se objevuje ve filmech režiséra Davida Mameta.

Vystudoval univerzitu v severní Karolíně. Herectví vystudoval na Julliardově škole v New Yorku. K jeho nejlepším přátelům patří herečka Mary McCormick. Od roku 2005 žije v New Yorku. Jeho ženou je od roku 2003 herečka Ali Marsh. Oba herci jsou českým divákům známí především ze seriálu OCHRANA SVĚDKŮ.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2018 BlacKkKlansman
2016 Matters of the Heart
The Fundamentals of Caring
2014 Prohnilá země
2012 Normals, The
2007 Mladý Indiana Jones: Tajemství blues
2005 Southern Belles
2004 Milenka
2003 Pink House, The
Sexuální rekonstrukce
2001 Cizí záležitost
2000 Beach Boys (TV film)
Na počátku (TV film)
1999 Následky otřesu: Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Puppet
1998 Armageddon
How to Make the Cruelest Month
Vůle přežít
1997 Hudson River Blues
Zlaté pobřeží (TV film)
1996 Basquiat
1995 Stonewall

TV seriály

2018 Mozaika (TV seriál)
Meet Olivia Lake (E01)
2017 Černá listina (TV seriál)
Philomena (No.61) (S04E18)
2016 Bull (TV seriál)
The Necklace (S01E01)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Prospectská trojka (E02)
Banshee (TV seriál)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
Trochu pozdě (S04E05)
další epizody (4)
Jak prosté (TV seriál)
Soudný den se blíží (S04E18)
2015 Billy & Billie (TV seriál)
Forever (TV seriál)
Punk Is Dead (E19)
Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Pravidla jsou daná (S02E06)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Souvenirs (E05)
The Michael J. Fox Show (TV seriál)
Couples (E14)
Lovci zločinců (TV seriál)
Panoptikum (S04E01)
2013 Alpha House (TV seriál)
Zingers (S01E06)
Dobrá manželka (TV seriál)
Invitation to an Inquest (S04E17)
2012 My America (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
All's Well That Ends (S05E08)
Sacrificial Lam (S05E07)
The Medal of Mary (S05E06)
další epizody (8)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Moonlighting (S02E09)
Thanksgiving (S02E08)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Rozchod (S02E10)
Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
A Womb with a View (S04E12)
Provo-Cation (S04E11)
další epizody (13)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Protekce (S02E05)
Ochrana svědků (TV seriál)
A Priest Walks Into a Bar (S03E13)
WitSec Stepmother (S03E12)
The Born Identity (S03E11)
další epizody (13)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Don't Cry for Me Albuquerque (S02E15)
Once a Ponzi Time (S02E14)
Let's Get It Ahn (S02E13)
další epizody (15)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
A Fine Meth (S01E12)
Stan by Me (S01E11)
To Serge with Love (S01E10)
další epizody (12)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hlubina (S07E05)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk, soukromý detektiv (S05E05)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlé sémě (S03E18)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tortured (S04E16)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Promises to Keep (S03E14)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)

Dokumentární

2003 War Birds: Diary of an Unknown Aviator

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace