Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale Milesa Tellera akosi nedokážem vystáť. Jeho intonácia, mimika a gestikulácia ma proste za každým hrozne iritujú. Keby sa v jeho roliach predstavili iní herci, určite by to dosť pomohlo väčšine filmov, a zaiste aj tomuto. Príbeh bol síce priemerný, keďže to bola skôr čoraz obľúbenejšia konverzačka, ale scenár bol podľa mňa vcelku vydarený. Ale to herecké obsadenie, no fakt mi to nesadlo. Navyše ani tá konverzácia nebola zas až tak super, pretože sa to do veľkej miery točilo len okolo sexu. Aspoň že záverečná pol hodina stála za to, keď obe postavy odhalili chtiac nechtiac svoje osobnosti a životy. Ale aj tak, na viac ako 2* to veru nevidím. ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Dokonale vystihuje očekávání, se kterým si pouštím (snad i diváci obecně) film tohoto žánru. Nesnaží se předat žádnou zásadní myšlenku, jen tak jemně popostrčit, zatímco se divák baví docela chytrým dialogem s docela běžným tématem, který asi každý v tomto věku řešil, ať už osobně nebo "veřejně". Celá situace je zasazená docela absurdně, ale proč ne? Počasí je nevyzpytatelné. Čím dál víc. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Za originalitu Two Night Stand rozhodně body nedostane. Stačí jedna sněhová vánice a je hotovo. Dějově nepřekvapí, i když v závěru vlastně jo (policejní stanice), jenže diváka z toho spíš bude bolet hlava. Je to jednoduché, možná proto, aby se to náctiletým divákům co nejvíc přiblížilo a zanechalo v nich dojem, že něco podobného by se klidně mohlo stát i jim. Známe to dobře. Nečekaná láska, nějaká ta překážka, často v podobě nešťastných nedorozumění. A často vycucaných z prstu. Potkají se a je to fajn – něco se stane – snaží se to napravit – a mají se rádi ještě víc. Naštěstí dialogy nepsal žádný blbec, ti dva do sebe slušně ryjí a tu postupnou chemii jim docela věříme. Na druhou stranu žádnou psychologickou hloubku nečekejte (stejně nečekáme), i když výsledek možná hned tak nesplyne se stovkami podobných romantických jednohubek. Na Analeigh Tipton jsem si musel chvíli zvykat, zdá se však, že stejně jako Miles Teller se o svou hereckou budoucnost rozhodně nemusí obávat. ()

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Dostalo ma to. Jednoduchá zápletka pre "uväznenie" dvoch ľudí (ehm ehm trochu to smrdí Orient Expresom) na jednom mieste aby sa mohli zamilovať. Je to trochu indie, trochu drama, ale najmä komédia. Povedal by som, že dosť generačná komédia. Divím sa, že mi tak dlho uchádzala. Rád si to zopakujem. EDIT po dvoch roch: Analeight Tipton. Herečka, ktorá nie je prvoplánovo sexy, ale má niečo do seba. Jej herecký tandem dotvára skvelý Miles Teller (Whiplash). Jednoduchá zápletka o dvoch ľuďoch v zvláštnych obdobiach svojho života. Chcú si jednoducho vyčistiť hlavu jednorázovým sexom. Plány im trošku skomplikuje snehová kalamita, ktorá im znemožní sa nenápadne vyplížiť a ísť domov (walk of shame). Samozrejme, že po netypickej noci majú na seba utvorené isté názory, ktoré si veľmi rýchlo a často bez servítky navzájom povedia. Ale aj tak postupne zisťujú, že majú spolu niečo spoločné. Toto režijné cvičenie, kedy sú dvaja ľudia zavretí v jednom byte, je pre Valentínky večer počas panovania koronavírusu docela dobrý tip na večerný film. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Mělo to zůstat u konverzačky dvou one-night šukátek, které spolu musely zůstat jeden celý další den a pak ona odešla a už se neviděli a mezi tím si vyříkali názory a pohledy na svět a svou minulost a každému to něco dalo, jinak přiotevřelo oči, ale ne úplně. Jako romantická komedie to totiž selhalo a na celé čáře a mohl to být přitom zajímavý film - jenže na to by se moc nešlo do kina. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno