foto

Berto Colon

  • nar. 18.5.1973 (46 let)
    Ponce, Portoriko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Repentance
2016 Tallulah
2015 The Girl Is in Trouble
2014 Rande na dvě noci
2009 Magnificent Cooly-T, The
Život je boj
2008 Loupež v Brooklynu

TV seriály

2019 When They See Us (TV seriál)
Part Four (E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Here's Where We Get Off (S07E13)
Minority Deport (S07E05)
Beginning of the End (S07E01)
2018 Chicago P.D. (TV seriál)
Sisterhood (S05E15)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Atentát na Dwayna Pridea (S04E22)
Sud s prachem (S04E20)
2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Černá orchidej (E11)
Chicago P.D. (TV seriál)
Care Under Fire (S05E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Tied to the Tracks (S05E08)
2016 The Tick (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA I've Got the Blues (S01E11)
Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Gotham (TV seriál)
Welcome Back, Jim Gordon (S01E13)
Paní ministryně (TV seriál)
Chains of Command (S01E13)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Trust No Bitch (S03E13)
Fake It Till You Fake It Some More (S03E05)
Bed Bugs and Beyond (S03E02)
další epizody (4)
Černá listina (TV seriál)
Tom Connolly (No. 11) (S02E22)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Comic Sans (S02E07)
2013 One Life to Live (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bora Bora Bora (S01E10)
WAC Pack (S01E06)
The Chickening (S01E05)
Jak prosté (TV seriál)
A Landmark Story (S01E21)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zapomeň na to (S05E08)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Samaritans (E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Working Girls (S02E20)
Ve službách FBI (TV seriál)
Na domácí metě (S03E15)
Super drbna (TV seriál)
Dobyvatelé ztracené pravdy (S05E22)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Duchové (S01E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Martha a Caitlin (S03E05)
2010 Milionový lékař (TV seriál)
Keeping The Faith (S02E03)
Spasticity (S02E01)
Zachraň mě (TV seriál)
A.D.D. (S06E10)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

2008 Festival Road Trip (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace