Reklama

Reklama

WATTS Zap

(pořad)
Sportovní / Komedie
Německo, 2002

Obsahy(1)

Střihový pořad pravidelně vysílaný na sportovním kanálu Eurosport, zachycující kromě mimořádných sportovních výkonů a zajímavých momentů i kuriózní situace a karamboly odehrávající se nejen na sportovištích, ale i v hledištích stadionů a závodišť. (Socrates)

Recenze (11)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Co všechno na týhle databázi nenajdu? I za tu krátkou dobu vysílání dnes už kultovní pořad Eurosportu, který prostřihy z různých sportů fantastickým způsobem doplňuje hudbou, komentem nebo roztodivnými zvuky. Jako tenisový fanoušek dávám přednost samozřejmě tomuhle "bílému sportu", v němž jsou zachyceny nejzajímavější okamžiky hlavně z grandslamů. Nehorázná prdel! ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně takový Neváhej a toč ze sportovního prostředí, ale bez otravnýho moderátora s blbejma kecama. Zábava, u který se vždycky zaseknu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Furt lepší sledovat tyhle ty skeče – kterou jsou vesměs srandovní, než debilní reklamy v televizi. Většinou jde o humorné situace ve sportu, v publiku nebo zákulisí, jindy nebezpečné pády a bouračky – tu a tam i blbost zúčastněných nebo excelentní souboje – přihrávky, výstavní góly či zákroky – no prostě pecka, která neomrzí a na kterou se rád podívám, když zrovna zabrousím na Eurosport… ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších televizních pořadů. Nejvíc se vždycky zasměju u scének z tenisu nebo lyžování. 95%. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vždycky super. Bez jejich celoročního "Best of" výběru si už skoro neumím představit vánoční svátky. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Občas jsou některé žertíky slabší, ale já dávám plný počet už jen za ten nápad, vytrvalost a chuť bavit diváky sestřihy z různých sportů doprovázenými vtipně zvolenou hudbou. Nejraději mám jako tenisový fanda samozřejmě tenisové momentky. ()

Jespi 

všechny recenze uživatele

Odpoledne, jím oběd, sedím u televize, co si pustím ? Jedině Eurosport a Watts. Krátké, vteřinové momenty jsou vtipné a hlavně jdou rychle za sebou, takže takže když se vám nějaký nelíbí, zachvíli je pryč. Jeden rok to byl dokonce náš silvestrovský večerní program, protože co si budeme povídat, na novodobé silvestry, kde se dvě hodiny zpívá, hodina jsou reklamy, půl hodina je přípitek a jen 15 minut trapných skečů, se nedá koukat a Watts o silvestrovské noci, pokud ji trávíte doma, je nejlepší řešení. 85% ()

mladas16 

všechny recenze uživatele

Není to něco co bych vyhledával na youtube a nebo sledoval pravidelný sestřihy z různých prostředí, ale když člověk leží u televize a přecvakává sportovní programy a narazí na eurosportu právě na WATTS ZAP tak u toho prostě vydrží celou dobu na jeden nádech :) Opravdu vyjimečný a zaroven jednoducho příjmený pořad ()

Danny914 

všechny recenze uživatele

Parádní magazín, který mě nikdy neomrzí sledovat!!!! Jednoduše řečeno kuriozity ze světa sportu!!! ...ať už srandovní nebo ty vážnější. ()

Reklama

Reklama