Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (65)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Ač se najdou ve Walking Dead hluchá období, kdy několik dílu a to klidně i po sobě je nudných a prakticky by se seriál obešel i bez nich, tak příběh přeživších pokračuje a já s napětím očekávám každé nové posuny v příběhu. Jen mám trochu pocit, že tvůrci to kapku natahují a seriál nesměřuje již delší čas nikam, spíš jen promítá to, jak "lidé" přežívají, než že by se vydali za hledáním léku či záchrany. A nebo to teprve přijde? No stejně nám mohli víc naznačit :)

plakát

8. míle (2002) 

Geniální a téměř bezchybný snímek z hip-hopové prostředí, opravdového prostředí. Navíc doplněné skvělýma scénama z freestyle battlů. Jednoduše shrnuto Eminem je králem žánru a film popisujíc jeho život a vyškrábání se z hoven nahoru je toho důkazem.

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Mám smíšený pocity s každým přibývajícím dílem. V něčem je seriál jedinečnej a skvělej, například bych pochválil dobře zachycený tradice Vikingů a celkově to chování. Na druhou stranu si mohli tvůrci daleko víc pohrát s válečnými scénami, i když efekty samo o sobě nejsou špatný, tak je fakt úsměvný, když Vikingská "flotila" připluje na západ zabrat kus země, akorát to má jeden problém, připlulo jich dvacet....na štěstí to není až takovej problém protože dementních rytířů s inteligencí průměrnýho fotbalisty je v "království" dvacet jedna.

plakát

Violetta (2012) (seriál) odpad!

Každý den před šestou večer se modlím ať vypadne proud.

plakát

Hlas Česko Slovenska 2 (2014) (pořad) odpad!

Češi to opět dokázali ! Gratulace ! Stupidita a kreténství posunuto o level výš !

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Jedna z nejlepších novinek poslední doby s naprosto bezkonkurenčním Rustem Cohlem za kterého obdržel McConaughey po právu Oskara. Troufám si tvrdit, že se najde minimum lidí, kterým by tenhle podivín (?) nenaháněl každou druhou větou mráz po zádech, které jsou mnohdy opravdu k zamyšlení. Nezbývá než s napětím čekat a věřit, že změna dvou hlavních hrdinů v druhé sérii neubere na kvalitě tohoto skvělého počinu od HBO.

plakát

Gamer (2009) 

V podstatě jednoduchý film se složitou myšlenkou, který skončí vcelku zajímavě. Bohužel atmosféra filmu je po celou dobu podprůměrná a žádná scéna takřka nevyvolá v divákovi pocit napětí. Z tohohle tématu se prostě dalo vytřískat daleko víc ! Takže spíše hodnotím podprůměrně..

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Nejen scény u kterých byl Knoxville, ale i ty jeho hlášky mě tentokrát totálně odrovnávaly :D Ten malej borec si to dával taky dost slušně a perfektně do konceptu filmu zapadl, občas jsou ve filmu zbytečně dlouhý úseky kde se nic neděje, takže díky tomu + samotnýmu příběhu strhávám jednu hvězdu, ale i tak to je nadprůměrná komedie u který se člověk skvěle nasměje :)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Jediný co je na filmu zajímavý je pasáž, kdy vypráví Nick (samozřejmě myslím to vyprávění mimo děj). Vlastně jediné pozitivní na celém filmu je Nick (Tobey Maguire). Scény "plný" akce jsou nezáživný a nudný. DiCaprio mi tam taky moc nesedí a jeho životní láska už vůbec. Nuda

plakát

Slova (2012) 

Úsek, kdy starý dědek vypráví svůj příběh a vlastně i příběh knihy je skvělý a bez sebemenší chybičky, příběh Rory Jansena (B.Cooper) je rovněž skvělý. Co trochu vybočuje z kvality filmu je scéna v bytě Clay Hammonda s mladou zvědavou holčinou - což byla snad jediná pasáž filmu, kdy jsem se chviličku nudil. Skvělý filmový zážitek a rád si ho někdy v budoucnu připomenu :)