Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (70)

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc povedenej začátek animáku, kdy se seznamujeme s kocórem Bouřkou a společně z jeho pohledu si prohlížíme pestrost světa "Domu kouzel". Honička s dobrmanem i samotnej vstup na půdu je pěkně podanej a výborně naservírovanej. Povedla se vložit do filmu i supr hudba! Ovšem to je asi tak nějak vše. Po úvodní 20ti minutovce barevnej biják padá do těžkýho průměru a to to tak dobře začalo... 50% ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Upřímně se přiznám, že jsem čekala, že půjde jen o další tuctovou animovanou pohádku, kterých jakoby poslední dobou bylo až přemnoženo. Protože se však snažím dávat všem animákům šanci rozhodla jsem se na film dívat s pokud možno nejmenšími předsudky. A dobře jsem udělala! Film se mi totiž opravdu líbil - bavil mě od začátku až do konce a už delší dobu jsem se u animáku tak upřímně nezasmála - většina animáků poslední doby totiž ve mě vyvolává povětšinou jen letmé úsměvy. Hlavní postava , tedy kocourek Bouřka je milý, roztomilý a snadno si ho oblíbíte. Bylo mi ho vážně líto i když šlo jen o smyšlený animák - nepochopím totiž nikdy lidi co dobrovolně opustí, vyhodí nebo dokonce ubližují zvířatům, ať už jsou skutečné nebo kreslené. Ale mojí nejoblíbenější postavou se nakonec stal čivavák á la Áďa Hitlerů (kdo viděl slovenské animované video o jorkšírech a jejich bojkotu, toto přirovnání pochopí), který mě bavil nejvíc a Edison :) ()

Reklama

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Animácie veľmi pekné, na dobrej úrovni. Pár úsmevných situácií, ale inak to isté môžte vidieť vo veľa iných animovaných filmoch. Nič inovatívne i keď sa príbeh snažil byť zaujímavý a nápaditý. Celkovo to hodnotím ako priemerný animák, pri ktorom som sa v kine doslova nudil a čakal na to, kým skončí .... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na Belgii překvapení jako prase, samozřejmě nemůže dům kouzel soupeřit s animací a grafikou s podstatně dražšími USA produkcemi, ale interiér domu byl super, mačka v hlavnej roli roztomilúčká a příběh oddychový.Škoda, že českej dabing stál za vyliž kočku a hlavně ten králík byl naprsto tragickej.Dost možná se dalo zamakat i na zábavnějším vyhánění případných zájemnců o dům, ale na ty poměry to bylo vlastně až překvapivě dobrý.60%. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dům kouzel mi tak vzdáleně připomíná hraný film HON NA MYŠ a částečně třetí díl TOY STORY. HON NA MYŠ tím, že i tam se objevil chamtivý chlap, který chtěl získat starý dům. A že si jsou ty oba domy podobné... Tento je navíc takový starodávně útulný díky tomu skladišti, co starý kouzelník za roky nasbíral. S TOY STORY má zase podobného toho zlého plyšového medvěda, který se v Domě kouzel podobal králíkovi. A co už je tak samo sebou, tak ten roztomilej zrzavej kocourek, potrhlej dědek a hlavně závěrečná scéna s pokusem zlikvidovat dům pomocí koule na jeřábu. Na animovaný film pro děti je Dům kouzel pěknou podívanou i pro dospělé. [1261. hodnocení, 61. komentář, 63%] ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama