Reklama

Reklama

Dům kouzel

  • Belgie Le Manoir magique (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Opuštěný kocourek Bouřka se jednoho deštivého dne ukryje v tajuplném domě starého kouzelníka, kde bydlí také celá řada nevšedních bytostí ze světa fantazie. Ale ne každý je nadšený příchodem nečekaného hosta. Králík Jack spolu s myškou Maggie udělají všechno pro to, aby kocourka vyhnali. Situace se ještě zhorší, když kouzelník skončí v nemocnici a jeho chamtivý synovec využije šanci, aby dům prodal. Kocourek se nevzdává a rozhodne se spolu s novými kamarády společný kouzelný dům zachránit. (Mirius FD)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (70)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na Belgii překvapení jako prase, samozřejmě nemůže dům kouzel soupeřit s animací a grafikou s podstatně dražšími USA produkcemi, ale interiér domu byl super, mačka v hlavnej roli roztomilúčká a příběh oddychový.Škoda, že českej dabing stál za vyliž kočku a hlavně ten králík byl naprsto tragickej.Dost možná se dalo zamakat i na zábavnějším vyhánění případných zájemnců o dům, ale na ty poměry to bylo vlastně až překvapivě dobrý.60%. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ono je asi celkem jedno, jestli bude hlavní postava kocourek, malý želvák, anebo třeba mimozemšťan. Hlavně aby tyhle animované filmy z belgické provenience prostě byly na první pohled roztomilé a byla zde tak větší pravděpodobnost toho, že to na první pohled zaujme děti. To pak člověk ocení "Rebelku", která zrovna takhle prvoplánově roztomilá nebyla. ()

Reklama

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Upřímně se přiznám, že jsem čekala, že půjde jen o další tuctovou animovanou pohádku, kterých jakoby poslední dobou bylo až přemnoženo. Protože se však snažím dávat všem animákům šanci rozhodla jsem se na film dívat s pokud možno nejmenšími předsudky. A dobře jsem udělala! Film se mi totiž opravdu líbil - bavil mě od začátku až do konce a už delší dobu jsem se u animáku tak upřímně nezasmála - většina animáků poslední doby totiž ve mě vyvolává povětšinou jen letmé úsměvy. Hlavní postava , tedy kocourek Bouřka je milý, roztomilý a snadno si ho oblíbíte. Bylo mi ho vážně líto i když šlo jen o smyšlený animák - nepochopím totiž nikdy lidi co dobrovolně opustí, vyhodí nebo dokonce ubližují zvířatům, ať už jsou skutečné nebo kreslené. Ale mojí nejoblíbenější postavou se nakonec stal čivavák á la Áďa Hitlerů (kdo viděl slovenské animované video o jorkšírech a jejich bojkotu, toto přirovnání pochopí), který mě bavil nejvíc a Edison :) ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo Dům kouzel alespoň vzdáleně k něčemu přirovnat, tak asi k Toy Story (hlavně třetímu dílu) a V tom domě straší! Je třeba zmínit, že na animovaný film poměrně nezvykle, ale systematicky využívá hlediskový záběr. Škoda, že u toho veškeré ozvláštnění končí. Zbytek je už jen veskrze průměrným, ačkoli neurážejícím vyprávěním o opuštěném kocourovi, který našel nový domov. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Moc povedenej začátek animáku, kdy se seznamujeme s kocórem Bouřkou a společně z jeho pohledu si prohlížíme pestrost světa "Domu kouzel". Honička s dobrmanem i samotnej vstup na půdu je pěkně podanej a výborně naservírovanej. Povedla se vložit do filmu i supr hudba! Ovšem to je asi tak nějak vše. Po úvodní 20ti minutovce barevnej biják padá do těžkýho průměru a to to tak dobře začalo... 50% ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama