Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh se odehrává na Winfordské akademii, která je oproti ostatním školám zvláštní, protože se zaměřuje na rytířská klání s dřevci. Ústřední postavou je Takahiro Mizuno, který se dříve účastnil v turnajích, ale po zranění se už nemohl dál účastnit. Momentálně pracuje ve stájích, kde se stará o koně a postupně ho několik rytířek přemlouvá, aby se stal jejich Begleiterem (pomocník, který doprovází rytíře při klání) pro nadcházející turnaj. (DaweForeman)

(více)

Recenze (2)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Docela jsem byl překvapen, že bude anime o rytířích a kláních s dřevci. Bohužel hlavní roli tady mají dívky a místo o souboje jde více o to která se ukáže ve spodním prádle nebo bez něj. Příběh je slabý a strašně roztáhlý. Ale pár momentů se tady najde a záverečný dva díly s turnajem byly dobrý. 50% ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Ecchi mi nevadí. Kupodivu aj dievčatá sú takmer normálne, žiadny úplne nereálny charakter tam nie je. Problém je tých asi 5 častí, kde sa dej nijako neposúva, lebo sa venujeme len fanservisu. Mohli ich za ten čas napríklad naučiť používať štít ;-). ()

Reklama

Reklama