foto

Kaori Mizuhaši

  • nar. 28.8.1974 (45 let)
    Sapporo, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Owarimonogatari (TV film)
Senran Kagura: Estival Versus – Mizugi darake no zenjasai
2016 Accel World: Infinite Burst
2015 Aria The Avvenire
Grisaia no meikjú: Caprice no maju 0 (TV film)
2014 Hanamonogatari (TV film)
Tsukimonogatari (TV film)
Wataši ga motenai no wa dó kangaete mo omaera ga warui! Motenai ši, nazo meitemiru
2013 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hangjaku no monogatari
Hidamari Sketch: Sae Hiro socugjó-hen
Vanquished Queens
2012 Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Eien no monogatari
Gekidžóban Mahó šódžo Madoka Magika: Hadžimari no monogatari
Mahó šódžo lyrical Nanoha: The Movie 2nd A's
Nekogami jaojorozu: Ohanami Ghostbusters
Puka puka Juju
Strike Witches Gekidžóban
To Love-Ru: Trouble - Darkness
2011 Baka to test to shōkanjū: Matsuri
Carnival Phantasm
Carnival Phantasm: EX Season
Hidamari Sketch x SP (TV film)
Queen's Blade: Ucukušiki tóšitači
Šukufuku no Campanella
2010 Mahó šódžo lyrical Nanoha: The Movie 1st
Quiz Magic Academy: The Original Animation 2
Triple ečči
2009 To Love-Ru: Trouble
Tokimeki Memorial 4: Original Animation - Hajimari no Finder
2008 Quiz Magic Academy: The Original Animation
2007 Aria the OVA: Arietta
Kimi ga nozomu eien: Next Season
Sylvanian Families (TV film)
2006 Genšiken
Kaleido Star: Good da yo! Goood!!
2005 Stratos 4 Advance
2004 Akane Maniax
Kaleido Star: Aratanaru Tsubasa - Extra Stage
Princess Holiday: Korogaru ringo tei senja ičija
2000 First Kiss Story

TV seriály

2019 Circlet Princess (TV seriál)
2018 Juru Camp (TV seriál)
Lalala Lala-čan: Lala to mainiči (TV seriál)
Marvel Future Avengers (TV seriál)
Senran kagura: Shinovi Master – Tokio jóma hen (TV seriál)
2017 Imóto sae ireba ii. (TV seriál)
Lalala Lala-čan: Učú ni mučú (TV seriál)
Marvel Future Avengers (TV seriál)
Pikaia!! (TV seriál)
2016 Ao no kanata no Four Rhythm (TV seriál)
Koyomimonogatari (TV seriál)
Lalala Lala-čan: Patapata daisensó (TV seriál)
Učú neko: Mardock no bóken (TV seriál)
ViVid Strike! (TV seriál)
Šónen Maid (TV seriál)
2015 Grisaia no rakuen (TV seriál)
Lalala Lala-čan (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha ViVid (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen SC (TV seriál)
Owarimonogatari (TV seriál)
Pikaia! (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
2014 Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Girlfriend (Kari) (TV seriál)
Grisaia no kadžicu (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Blue Sky (TV seriál)
Minna atsumare! Falcom gakuen (TV seriál)
Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
2013 D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Diabolik Lovers (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Namiučigiwa no Muromi-san (TV seriál)
Photokano (TV seriál)
Walkure Romanze (TV seriál)
2012 Accel World (TV seriál)
Busó šinki (TV seriál)
Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Hidamari Sketch x Honeycomb (TV seriál)
Koi to senkjo to Chocolate (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
Senran Kagura (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness (TV seriál)
2011 Baka to test to shōkanjū ni! (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Mahó šódžo Madoka Magika (TV seriál)
Nekogami jaojorozu (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
2010 Baka to test to shōkanjū (TV seriál)
Densecu no júša no densecu (TV seriál)
Fortune Arterial: Akai jakusoku (TV seriál)
Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Motto To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2009 11 Eyes (TV seriál)
Kiddy Girl-and (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Secondo Passo (TV seriál)
Phantom: Requiem for the Phantom (TV seriál)
Queen's Blade: Gjokuza o cugu mono (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Tayutama: Kiss on my Deity (TV seriál)
2008 Aria the Origination (TV seriál)
D.C.II S.S.: Da Capo II Second Season (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Genšiken 2 (TV seriál)
Hidamari Sketch (TV seriál)
KimiKiss pure rouge (TV seriál)
Mahó šódžo Lyrical Nanoha StrikerS (TV seriál)
Prism Ark (TV seriál)
Saišú šiken kudžira (TV seriál)
2006 Aju Maju gekidžó (TV seriál)
Aria the Natural (TV seriál)
Chocotto Sister (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime Gju! (TV seriál)
Kin'iro no Chord: Primo Passo (TV seriál)
Makai senki Disgaea (TV seriál)
Rockman.EXE Beast+ (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
2005 Aria the Animation (TV seriál)
Futakoi Alternative (TV seriál)
Fušigiboši no futago hime (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha A's (TV seriál)
Rockman.EXE Beast (TV seriál)
2004 Futakoi (TV seriál)
Mahó šódžo lyrical Nanoha (TV seriál)
Rockman.EXE Stream (TV seriál)
2003 Ai jori aoši: Eniši (TV seriál)
Kaleido Star (TV seriál)
Kimi ga nozomu eien (TV seriál)
Rockman.EXE Axess (TV seriál)
Scrapped Princess (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar: Tokubecu hen (TV seriál)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
G-on Riders (TV seriál)
Kiddy Grade (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
Wagamama Fairy Mirumo de pon! (TV seriál)
2001 Hellsing (TV seriál)
Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Mahó šódžo neko Taruto (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
2000 Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
Rokumon tengai mon Colle Knight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky