Reklama

Reklama

No Doubt - Don't Speak

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1996, 5 min (Special Edition: 5 min)

Obsahy(1)

Dont Speak je pátý singl rockové kapely No Doubt z jejich třetího alba Tragic Kingdom vydaný 15. dubna 1996. Zpěvačka Gwen Stefani napsala píseň se svým bratrem Ericem Stefanim o jejím ex-příteli a baskytaristovi Tony Kanalovi krátce poté, co ukončili svůj sedmiletý vztah. (Epistemolog)

Recenze (12)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Vynikající song s výborně zvoleným tématem klipu. Příběh No Doubt byl vždycky o tom, že navzdory rozchodu Gwen a Tonyho hvězda jejich skupiny vyšla až po té a oni spolu přesto dokázali vyjít. A samozřejmě to taky trošku bylo vždycky o tom, že Gwen velmi vyčnívala, ale ve skutečnosti je velkým týmovým hráčem. A proto je Don't Speak tak důležitým mezníkem pro No Doubt. Píseň i klip přinesli komplexní příběh. A ten pokračuje dodnes. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tie tóny v tejto piesni mi nesadli, navyše klip ako taký ma pobavil iba na začiatku tým mierne rasistickým vtipom, podľa toho ako to beriete, tou muchou akoby na hovne, no pritom na hlave černocha. Zvyšok s tým poskakovaním a hraním v hale a potom na koncerte ma nebavil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ska punková skupina No Doubt sa blysla svojimi tanečnejšími vypalovačkami. Lenže to najväčšie prišlo z celkom inej hudobnej sféry. Slaďák. Klipovo zaujímavý postup pri znázornení stratenej lásky. Boli doby ( hudobné ). ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Řek bych, že tenhle klip jsem si pouštěl na VHS mockrát a Gwen byla asi první zpěvačka, která se mi hodně líbila a ani jsem v tý době nevěděl její jméno, ale v 11 letech jsem měl docela dobrej vkus :-) ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Dosť pochybujem, že sa v tejto kategórií hudební videoklip hodnotia skutočne klipy. Viac ako samotný klip sa tu hodnotí pesnička a obľúbenosť kapely, alebo frontmena. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Největší hit No Doubt o rozchodu dvou členů kapely. Sice jim to asi přineslo nemálo sporů, ale zároveň největší příval slávy. Údajně to kytaristovi dávala Gwen dost sežrat a na koncertech mu po většinu téhle skladby stála přímo před xichtem a zpívala. Nooo tak takhle nějak to je s touhle slavnou peckou. ()

Reklama

Reklama