Reklama

Reklama

Madonna: Who's That Girl

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1987, 4 min

Recenze (7)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dajte šancu Madonne byť sexy a ona sexy bude. Tento klip patrí medzi tie videoklipy, kde sa táto velehlasná interpretka dostane na level žiadostivosti. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ještě než Madonna definitivně sklouzla ke komplikovaným a často až kontroverzním songům z počátku let devadesátých s výraznou image, tak si zahrála i v několika filmech a výsledkem je i tahle filmová písnička, která sází na originální melodii. Interpretka ve své starší tvorbě sršela hudební invencí, jejíž výsledkem byla řada nesmrtelných skladeb, k nimiž se "Who´s That Girl" řadí. Madonnina tvorba let osmdesátých byla o poznání jednodušší a příjemnější na poslech, než ta z následující dekády. Klip dobře vystihuje náladu písně a prolínají se v něm ukázky z filmu, a to i přestože Madonna nemá nijak velký herecký talent. V tomhle období legendární zpěvačka opět bodovala. V devadesátých letech se však od podobně laděné tvorby zcela distancovala. 100% ()

healingstone 

všechny recenze uživatele

Ve videoklipu Madonna je oblečená ve španělském stylu jako mladá dáma a hledá poklad. Videoklip zahrnuje scény z filmu ''Who's That Girl''. ()

Reklama

Reklama