Reklama

Reklama

Doug Harris (Josh Gad) je milý, ale absolutně nespolečenský typ. Brzy se má ženit, ale čelí velkému problému: chybí mu svědek. Zůstávají poslední dva týdny, než si vezme dívku svých snů (Kaley Cuoco), a proto podle rady známého navštíví Jimmyho Callahana (Kevin Hart), majitele a generálního ředitele Best Man, Inc., společnosti, která poskytuje nejlepší svědky pro sociální nevyspělé muže v nouzi. Co následuje, je veselá svatební šaráda, při níž se Doug a Jimmy, nyní jeho falešný svědek, tajně snaží utajit tento „podvod". Netrvá dlouho a mezi dvěma muži se vytvoří neočekávané a postupně se prohlubující pouto. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (148)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Další přitroublá americké komédie, která má všechno, co má mít: spoustu fekálního "humoru", politicky korektní obsazení, hraní na city a především vyžranýho americkýho troubu, kterýho si přes jeho loserovitost všichni zamilují a začnou ho obdivovat. Taky nějaký rednecky, pěkný auta, pěkný holky, spoustu muziky a hlavně páááártyyyy! Přes veškerou snahu pobavit diváka, jsem se jako obvykle u týhle americký komedie solidně nudil a poslední třetinu ani nedokoukal. Nejvíc bolí takový to jímavý vyznávání citů, promlouvání do duše, vzájemné narovnávání sebevědomí a hlavně neuvěřitelný bizarnosti - např. když se luxusní kurva během chvilky zamiluje do trouby Douga poté, co jej chvíli profesionálně ošmatává na jeho rozlučkový párty (během níž se Doug buď chová jako kokot anebo je všeobecně zesměšněn nechutnou zoofilií a zraněným dickem). ()

NikaIn 

všechny recenze uživatele

Halóóó ľudia hodnotíte tu komédiu,nie psychologickú drámu.Podľa mňa veľmi slušná zábavná komédia.Ak už máte plnú hlavu starostí a chcete sa odreagovať,táto komédia je ideálna.Vtipná,nenásilná,zábavná a v slabích chvíľkach aj hĺbavá.Ja som sa bavila úžasne aj mozog som vypla úplne,doslova som zrelaxovala,však o tom komédia je.Námet dokonalý,poznám toľko nespoločenských samotárov,alebo ľudí obklopených nekomunikatívnymi individuami,že si viem živo predstaviť zabehnutie dokonalého svedka v praxi :) ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Totální peklo! Doporučuju vyhnout se obloukem i skalním fandům Kaley Cuoco, která je mám pocit mimo svou roli v Big Bangu herecky totálně špatná, tady to v těch pár záběrech není výjimkou. Sám se tomu divím, ale fakt mi nevadí Kevin Hart, který na své otravnosti herectví staví a v Grudge Match byl podle mne vyloženě super. Ale Josh Gad? Sakra kde tohle vyhrabali? Mužská Melisa McCarthey má tvář. Tohle to nejotravnější a nejtrapnější z toho nejotravnějšího a nejtrapnějšího. Ty nejhorší kousky a výkony Vince Vaughna jsou vedle něj ódou na herectví. 2/10 ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Tento snímek je tak na slabší tři hvězdy. Je to vcelku příjemná komedie, ale vůbec se nechytá na zbytek žánrovek a tak není divu, že jsem si ho všiml až teď. Pravděpodobně i v budoucnu na něho zapomenu a řeknu si jenom, jo to jsem vlastně už viděl. Obsazení není v ničem výjimečné, Kaley Cuocco sice splnila svou roli a Kevin Hart mě opět bavil, ale jinak zbytek je tu zbytečný. Olivia Thirlby však dokázala přes svůj malý čas získat mé sympatie a Nicky Whelan zde vypadá vyloženě jako anděl krásy. Jinak zbytek nestojí ani za zmínku což je blbý když hlavní postavu tu hraje Josh Gad. Když se odprostíme od herců, tak musím říct, že námět je to super a s jinými lidmi by to byl jistě názeř, ale pod taktovkou Garelicka je to spíš nakonec jen film, který je plný, nutno říct zábavných, scének. Příběh tu v podstatě nenavazuje a místo plynulého děje hází vždy jednu scénku za druhou, ale snaží se z nich vyždímat co nejvíce. Což sice kazí celkový dojem z filmu, ale na druhou stranu aspoň se párkrát zasmějete. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Další nudná komedie co chce těžit na jiných komediich .. VELKÝ OMYL ! Nekoukal jsem na obsazení, takže pro mě bylo dosti překvapení vidět Kaleyi (Penny) a Garciu. Vtip není nucený a právě proto je vtipný, já se dobře bavil, až nečekaně dobře. Nechci více prozrazovat, ale mohu vřele doporučit. PS: Poslední věta filmu mě dostala :-D Za mě jedna z nejlepších komedii 2015 ! 75% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna, kdy hlavní hrdinové filmu hrají tenis. (tb_23)
  • Josh Gad (Doug Harris) vo filme povie, že jeho superhrdinom je Pac Man. Vo filme Pixely (2015) si Josh zahral práve spomínaného Pac Mana. Lenže tam nepredstavoval superhrdinu, ale záporáka. (MikaelSVK)
  • Na konci filmu herec Jorge Garcia povie hlášku: „I've got a bad feeling about this flight.“, čo je narážka na seriál Lost (od r. 2004), v ktorom povedal to isté. (Jump3r2)

Reklama

Reklama