foto

Jonathan Davila

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sharon 1.2.3.
2015 Dokonalý svědek s.r.o.
2014 50 k 1
Bez úniku
Milionový nadhazovač
Nekonečná láska
2013 A Mother's Rage (TV film)
Leading Man, A
R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů
2012 Mistr
Trattoria
2011 Nákaza

TV seriály

2013 The Bridge (TV seriál)
ID (S01E06)
The Fosters (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vrahové v penzi (S02E02)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Diamantová kostra (S08E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S10E22)
2012 Go On (TV seriál)
Key and Peele (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Vegas (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Misconceptions (S09E05)
2011 Pomsta (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2010 Eagleheart (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
2000 Sekai Gyoten News (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace