Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom (Bill Milner) sa prebúdza po nehode a zisťuje, že útržky jeho telefónu sú uložené v jeho hlave a že návrat k normálnemu životu tínedžera je nemožný, pretože sa mu vyvinuli zvláštne superschopnosti. (Tiko6)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Vcelku slusny napad, nicmene potopeny do naproste slataniny. Trailer me nehorazne zaujal, tesil ´jsem se na pekne scifi, ale tohle... Nevim, zdejsi drogova scena ma asi taky nejake supermozky, ze je defacto z niceho napadlo, ze by nekdo mohl ovladat mysli elektroniku. Ne, proste nektere naprosto nerealne veci neberu... a to mam scifi rad. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Nezáživné. Film s podezřelým názvem, který může naznačovat, že se jedná o něco úplně jiného. Jedná se však o sci-fi, kdy se klukovi dostane do hlavy I-Phone(jak jinak). Film mě hned zaujal a čekal jsem, že mě to bude bavit. Ale ne. Zpracování je celé takové tmavé a efekty moc zajmavé nejsou. I když tady hraje moje oblíbená postava, Arya, z GoT, tak mi v tomto filmu neskutečně lezla na nervy. Příběh je předvídatelný a hned vám dojde, o čem film bude. V poslední době jsem viděl více filmu od Netflixu a u všech mi příjde, že mají strašně zajmavé téma, celkem dobré efekty, ale jsou strašně nezáživné. Něco tomu prostě chybí. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Námět jako takový je vážně velmi zajímavý, avšak tvůrci při každé slibně se rozvíjející konfrontaci z nepochopitelných důvodů zatáhnou za ruční brzdu, přičemž danou scénu zcela "zazdí". Situaci také zrovna nepomáhá fakt, že téměř všichni herci v hlavních úlohách jsou až k uzoufání bezvýrazní. Nicméně abych snímek jenom nehanil, musím uznat, že ve chvílích, kdy hlavní postava využívá svých schopností, film dostává velmi atraktivní technologický náboj. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý nápad, který si dokážu představit v blockbusterové podobě, ale na druhou stranu tohle civilnější pojetí je mi milejší. Líbilo se mi, jakým způsobem přišel hlavní hrdina ke svým schopnostem, bavilo mě to, jak je používal a sedlo mi i obsazení. Na druhou stranu film má jednu zásadní vadu, kterou je chybějící vysvětlení toho, jak hlavní záporák přišel na identitu svého protivníka. To považuji za dost zásadní scénáristickou chybu, která sráží procenta dolů. Ale i tak to stojí za vidění. 65% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Čím víc se film blíží k závěru, tím je horší a horší. On ten námět není špatnej, připomíná počítačovou hru (Watchdogs?), ale to zpracování už tak zářný není. Průser totiž jsou i hlavní postavy - on je nesympatickej ušoplesk, kterej se stane superhrdinou, a ona - tohle "Game of Thrones dítě" taky zrovna moc půvabu nepobralo, navíc vypadá tak na 12. Nicméně příběh nastolí několik otázek a nesmyslů, který nejsou za celou dobu vysvětlený, takže divák jenom zírá. Jak jako padouši přišli na to, že to dělá zrovna on, když neměli jediný vodítko? Jak to, že on "nevěděl", kdo video nahrával, když mu to schopnosti umožňujou a už první den přišel na všechny ostatní? No kraviny, blboviny a hovadiny. A závěrečnej souboj v noci a lijáku, to je jak z učebnice. P.S.: Vypadá to, že to vlastně byla jen drahá reklama na ájfoun (odkud se asi tak vzal název filmu, sakra?!?!). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama