Reklama

Reklama

Justin Bieber's Believe

  • USA Justin Bieber's Believe (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Teenageři ho milují. Dospělí ho nesnášejí. Kontroverzní zpěvák, skladatel a jedna z největších popových hvězd současnosti, Justin Bieber, rozhodně umí vzbuzovat silné emoce. Jeho talent a obrovská vášeň pro hudbu jsou však nezpochybnitelné. V září 2012 vyrazil Justin Bieber na roční světové turné Believe, které zahrnovalo 162 koncertních vystoupení v  Severní i Jižní Americe, Evropě, Asii, Africe a Aus-trálii. Většina koncertů v Americe byla beznadějně vyprodána běham 1 hodiny, vstupenky na jeho show v Madison Square Garden zmizely za 22 vteřin. Jako doprovod na část turné Bieber přizval režiséra Jona Chu, který svou lásku k hudbě a tanci ukázal již svými filmy Let's dance 2 a Let's dance 3D. Z této spolu-práce vzniknul jedinečný film, který nám přináší intimní pohled nejen na Bieberovo koncertní turné. Uvidíme vizuálně úchvatný záznam Justinových největších hitů a zároveň nahlédneme do zákulisí příprav a vzniku celé show. Justin Bieber's Believe nabízí výjimečný pohled na zpěvákův život mimo pódium. Film sleduje Justinovu cíle-vědomou cestu od neznámého chlapce, který snil o hudební kariéře, až po zrození jednoho z největších fenoménů dneška. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

1. Takže jsem nebyl daleko od pravdy.

2. Vím, že si píchal i Heroin a byl na odvykačkách. A kdysi byla hodně sledovaná kauza, kdy pod vlivem sedl do limuzíny a jen, aby zamachroval svému řidiči dal několikrát pěstí zezadu do hlavy a ten na něj pak zavolal policii, protože kdyby mu rozbli hubu měl by z toho problém on.

3. Ok chlape.

3B. Mám ho i větší, ale to stejně nic nedokazuje. IQ není nijak důležité a o člověku to nic moc nevypovídá.

4. Dokud mě ho nebudeš nutit poslouchat nebo mě nebudeš přesvědčovat o tom, že je ten nejlepší na světě a i já bych ho tak měl vnímat. Tak proti tobě nebudu mít absolutně nic.

5. Těžko říct a nějak mi na tom nezáleží. Možná je i na holky i na kluky. Pokud to není pedofil tak je mi to jedno.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Těžko uvěřit :-)

Teď vážně, abych ti smysluplně odpověděl.

Hele Justin je drogově závislej, rozmazlenej smrad, který mlátí lidi pro zábavu, byl několikrát trestanej atd...

Navíc vlastně ani pořádně neumí zpívat a jeho hlas se upravuje. Jsou stovky lepších zpěváků než je on. A miliardy lepších lidí než je on. To, že bych byl snad proti němu zaujatý, nebo mu něco záviděl a proto ho nesnáším, tak to není. Třeba proti One Direction nic moc nemám a to jsou hvězdy asi zhruba na jeho úrovni. Taky si je holky lepí ve 12ti na zeď atd... (Vím, že už se rozpadly)

To co tu píšeš ty, že mu jen závidíme, jeho fanynky říkají pořád. Opravdu to slýchávám už dobrých 15 let. A nikdy to nebyla pravda, protože mu nemám co závidět. Co má tak speciálního, že by ho mělo odlišovat od ostatních? Když už bych chtěl nějakému zpěvákovi závidět byl by to někdo z celé řády lepších zpěváků a hlavně lidí než je on. Třeba Ed Sheeran nebo Dan Reynolds (Imagine dragons).  Ale já jaksi nemám proč bych záviděl, protože v životě jsou důležitejší lidi než mít fanoušky.

Otázka typu:"Co jste udělali vy?", se neustále opakuje taky u každého tématu. Od začátku je to hloupost. Vem si, že by ti v restauraci přinesli na stůl zkaženého a z půlky syrového lososa, který by byl navíc strašně přesolený. Poté co by sis nechala zavolat kuchaře, aby jsi mu řekla, proč je to jídlo špatné, by ti on řekl, že on alespoň vaří a ty jen sedíš v restauraci na prdeli a proto nemáš nárok na to, abych jsi si na něho stěžoval/a. Už chápeš jaký je to nesmysl?

Zkrátka a jasně já nemusím být kuchař, abych mohl říct, že mi to jídlo nechutná. Stejně jako nemusím být zpevákem, abych mohl říct, že Bieber je špatný zpěvák. Ale to, že neumí zpívat by mi ani tak nevadilo jako fakt, že opravdu jako člověk je to veliký odpad, který spoléhá na to, že se proti němu nikdo neodváží nic říct nebo udělat, protože má peníze. A i kdyby byl takový v pořádku. Mně by to nevadilo. Jenomže on tímto chováním a povyšováním se nad ostatní ubližuje spoustu jiným lidem a všechno zlé si nevybíjí na sobě, ale právě na ostatních a to je to co mě na něm sere a to je to proč ho nesnáším.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Bože,vidět ty fanynky,jak strašně touží po tich vstupenkách na ten úžasňoučký koncertíček Džastyna Bobra........

Tento film určitě doporučím všem svým kamarádům!

Torako.chan

Torako.chan (hodnocení, recenze)

Bwahahahahahaaaa...to je snad ftip ne? Justýn už píše paměti a ještě k tomu dokument? To už se asi chystá do rakve nebo co. :DD Tak to je k popukání, to ani nemusím vidět.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

dragon94

Nebo znáš něco lepšího z dnešního popíku než je třeba Roxette (pop rock-kdyby mě někdo "chytrej" chtěl setřít) nebo třeba Abba  (pop)?

na příspěvěk reagoval Beckett51

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Kobain

Neříkám, že né ... Kurte :D ... Na druhou stranu není všechno tak špatný ... existuje dost interpretů s dost dobrýma písničkama jak v zahraničí tak i tady v česku.

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Veškerá populární hudba je od devadesátých let sračka. Populární hudba týhle doby je fakt už jen pro třináctiletý pipiny a bukvice.

na příspěvěk reagoval dragon94

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

RedAK

Přímo je nesposlouchám, obecně to neni hudba, které bych zrovna dvakrát holdoval (jsem hlavně do rocku a folku), ale když je někde slyším, příjemně si jejich hudbu většinou užiju a jdu dál.

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Beckett51

Pokud je posloucháš, pak je samozřejmě všechno v pořádku. Já viděl oba dokumenty a to bylo jako vybírat si mezi smrtí kamenem do hlavy a cihlou do hlavy. 

na příspěvěk reagoval Beckett51

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

1D bych přirovnal k  českým Mandrage ... myslím si, že na nic není nic špatnýho ,,.. Bieber je jednoznačně horší.

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

RedAK

z mého pohledu jich mají poslouchatelných mnohem víc, protože maj víc rozdílných hlasů a u některých písní to tvoří pěknej kontranasrat. Slyšel jsem od nich všechno co zatím vyšlo, stejně jako od Biebera a z jejich tvorby mě mnoho písniček zaujalo, od Biebra ani jedna.

na příspěvěk reagoval RedAK

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Beckett51

1D mají jednu poslouchatelnou plíseň a ta ještě není jejich. Jejich produkce je stejně sračkoidní jako u JB, akorát je to pětkrát dementnější, protože jich je pět. 

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Jello Biafra

One Direction nejsou humus, jsou jen silně přehodnocovaní. Dělají průměrnou popovou muziku, co se ale dá poslouchat a jinak jsou to fajn Kluci. Takoví slabší nástupci Take That. Kdežto Bieber je rozmazlenej sráč co si o sobě myslí že je Bůh a přitom dělá vysoce podprůměrnou hudbu.

na příspěvěk reagoval RedAK

Reklama

Reklama