Reklama

Reklama

Evan (Lou Taylor Pucci) se nachází v životní krizi. Během krátké doby přišel o oba rodiče, se kterými si byl velmi blízký. V den pohřbu své matky se zaplete do rvačky v baru, kde pracuje, což ho připraví o práci a navíc ho čekají oplétačky se zákonem. Evan se rozhodne před svými problémy utéct a tak odletí do Itálie, kde si po pár dnech začne románek s atraktivní Louise (Nadia Hilker), která ovšem skrývá své temné starodávné tajemství. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (115)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Mile zhovadilý film, v některých pasážích už bohužel nudně ukecaný až někde lehce za hranicí snesitelnosti. Technicky poměrně bravurní, když uvážím, s jakým se patrně pracovalo rozpočtem. V tomhle směru bych vyzdvihl slušné triky a dlouhou, rychlou chůzi v uličkách italského maloměsta. Ústřední herecká dvojice výborná, líbili se mi oba. Osvěžující záležitost. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašne zaujímavý námet mixujúci lovecraftovský horor a antickú tragédiu vo veľmi svojráznom prevedení. Bohužiaľ film okrem nízkeho budgetu (dosť iritujúca digitálna kamera) padá hlavne na scenári, ktorý je plný hrozných dialógov (hlavne tie fuckovačky s britskými turistami) a nedokáže vybudovať komplexné postavy. Ich vzťah má fungovať ako once-in-a-lifetime láska, bohužiaľ nebudí dojem ničoho iného než letnej prímorskej romanci. Čo je strašná škoda, lebo námet je skutočne originálny. Odporúčam radšej inú hororovú romantiku Honeymoon, ktorá má skvelé postavy, fungujúcu chémiu medzi nimi, uveriteľné dialógy a poriadny spád - čiže všetko, čo Spring nemá. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě to teda moc nebavilo. Přitom potenciál tu byl, ale prostě ne a ne to zabrat. Úvod byl zbytečně dlouhý (ona ta stopáž je sama o sobě zbytečně dlouhá), objeví se zde spousta postav, které tady buď vůbec nemusely být (ti dva chlapy z Walesu, co potkal hnedka při příjezdu do Itálie) a nebo ty, jejichž osudy zde nejsou vůbec dovyprávěné (ten italský farmář), oba hlavní představitelé mě sice nijak neštvali, ale nějaké sympatie jsem k ním taky neměl a v podstatě mi jejich osud byl ukradený, horor to skoro ani není, potvora sice vypadala slušně, ale (téměř) v plné podobě ji uvidíme jen jednou a celkem mě zklamal i ten divně utnutý konec. Prostředí je ale pěkné, herecké výkony ujdou a ten příběh sám o sobě není špatný, jenom prostě... často nudí. Potěšila mě i nějaká občasná podařená hláška, ale to je tak všechno. Lepší 2* ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jelikož miluju novýho Lesního ducha, strašně jsem se tešil až se někde konečně objeví jeho nejlepší část a to Lou Taylor Pucci, výtečný herec se zvláštním charismatem, který má před sebou velkou budoucnost a já doufám, že si takovýhle malý horory bude vybírat dál.Spring je velice zajímavá indie romantika řízla totálně zhovadilou hororovou stránkou, kdy se tam prostě mladá kundička mění snad ve všechno, co kdy žánr nabídl, ale divák z toho uvidí celkem hovno.Bylo to zábavný a příjemně zahraný bohužel totálně na hlavu padlý a nic ve zlým, já vidět svoji pichnu na zemi jako podivnou chobotnici tak jí poleju benzínem a udělám z ní smažený kalamáry pro celou vesnici.Hlavnímu hrdinovi prostě nešlo uvěřit, že ho to ani moc nesere a ten konec, kdy už mu ukazovala ty Pompeje, to už sem bral spíš jako unylej konec nějakýho inovativního nápadu.Zvláštní námět, který by s větším rozpočtem a větší porcí hororu na úkor romantiky byl asi skvělej.Jenže tady někdo natočil indie Twilight, bohužel.55%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Som v miernom šoku. Super horor (trochu ako Dagon?). Parádna talianska atmosféra. Historické ulice, uličky, dvory, námestia. Do toho more, žeravým letným slnkom zaliate ovocné sady a záhrady. Ústredný hrdina vcelku sympaťák a jeho európska láska tiež OK. Masky bombové. Niektoré scény značne nechutné, znepokojivé. Nebudem spoilerovať, ale scenár je originálny, nevedel som, čo presne mám od Spring čakať a nakoniec som zostal milo zaskočený. Prvú hodinu a 15 minút paráda, pre mňa jeden z najlepších hororov roka. Bohužiaľ, potom nasleduje ďalších 25 minút a tie už príliš super neboli. Dej sa vybral neželaným smerom, avšak nie v dobrom. A čakal som iný koniec. Najhoršie je, že posledná polhodina je ladená miestami akoby až do komédie, čo je strašné. Napriek tomu musím dať 4*, pretože hoci sa režiséri snažili naštvať ma nevydareným koncom, nakoniec sa im to nepodarilo. Napriek menšiemu sklamaniu prevládli pozitívne pocity. A potešilo ma opäť vidieť Jeremyho Gardnera z The Battery. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Část filmu se natáčela v americkém Los Angeles v Kalifornii. Dalšímí lokace našli filmaři v Itálii, konkrétně ve městech Bari, Polignano a Mare a Conversano. (hansel97)

Reklama

Reklama