foto

Lou Taylor Pucci

  • nar. 27.7.1985 (34 let)
    Seaside Heights, New Jersey, USA

Biografie

Lou Taylor Pucci se narodil 27. července 1985 v New Jersey jako syn modelky a kytaristy. O hraní se začal zajímavat na střední škole, kde začal navštěvovat divadelní kroužek.

V patnácti letech se mihl ve filmu ŽIVOTNÍ RYCHLOST a začal se více zajímat o hraní ve filmech. V roce 2005 dostal hlavní roli v nezávislém filmu THUMBSUCKER, za kterou dostal ocenění na filmovém festivalu Sundance. Poté si zahrál v minisérii z produkce HBO ZÁNIK EMPIRE FALLS, hrál vedlejší postavu ve filmu GENERACE X. Zahrál si v novém filmu Richarda Kellyho APOKALYPSA (2006). V roce 2007 hrál hlavní roli v dalším nezávislém filmu vedle Zooey Deschanel GO-GETTER.

V roce 2009 si zahrál ve filmu JEZDCI APOKALYPSY spolu s Dennisem Quaidem. Do kin se ještě tento rok dostanou filmy CARRIERS a INFORMERS. Mezi jeho oblíbené herce a herecké vzory patří Gary Oldman a Steve Buscemi.

Lukáš "KooNY" Konečný

Herecká filmografie

Filmy

2019 The False Mirror
You Above All
2018 A Good Dinner Party
A.X.L.
2016 Poor Boy
2015 Ava's Possessions
2014 Spring
2013 All Together Now
Lesní duch
Reckless (TV film)
2012 Jack and Diane
Luke a jeho příběh
2011 Hudba hrát nepřestala
Legenda o Pekelné bráně
2010 Brotherhood
Začátky
2009 Fanoušci
Fault Line
Jezdci Apokalypsy
Něco na těch mužích je
O smyslu života
Přenašeči
2008 Explicit Ills
Informátoři
2007 The Go-Getter
2006 50 tablet
Apokalypsa
Fast Food Nation
2005 Cucák
Generace X
Zánik Empire Falls (TV film)
2002 Životní rychlost

TV seriály

2019 TY (TV seriál) - a.z.
P. I. Joe (S02E09) - a.z.
Nový začátek (S02E01) - a.z.
Znovu 20 (TV seriál)
Merger, She Wrote (S06E06)
Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
This Brief Fermata (S05E06)
A Very Good Boy (S05E05)
American Horror Story (TV seriál)
Final Girl (S09E09)
Rest in Pieces (S09E08)
Red Dawn (S09E05)
další epizody (5)
2018 TY (TV seriál) - herec, a.z.
Modrovousův zámek (S01E10) - a.z.
Candace (S01E09) - a.z.
Jsem tvůj, kotě (S01E08) - a.z.
další epizody (7)
2016 Falling Water (TV seriál)
Don't Tell Bill (S01E01)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
They'll Have to Go Through Me (S02E07)
Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Up Helly Aa (S01E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
2012 Girls (TV seriál)
Návrat (S01E06)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Plavba bez návratu (S05E19)

Dokumentární

2013 How We Covered It
2003 Personal Velocity: Creating 'Personal Velocity'
2001 Filmography (TV seriál)

Hudební videoklipy

2005 Green Day - Jesus of Suburbia (hudební videoklip)