Reklama

Reklama

Kung Fury

(festivalový název)
  • Švédsko Kung Fury (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní hrdina snímku, policista Kung Fury, se vydává na cestu za pomstou svého přítele, kterého zabil největší kung-fu zločinec v dějinách lidstva, Adolf Hitler. Fury cestuje časem do dob nacistického Německa, aby Hitlera zničil jednou provždy. (Santa666)

Videa (1)

Trailer

Recenze (556)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Podobné ujeťárny moc nevyhledávám. Ale když to pobaví, tak proč ne ? Tu 4 hvězdu jsem nakonec dal a to díky postavě Hitlera. Ten zde prostě neměl chybu. V každém záběru jsem se tlemil, ty jeho grimasy a dokonce i kung fu pohyby – já nemohl. Zbytek tohoto krákometrážního snímku také obsahoval dobré, ujeté scény. Utržení rukou – z toho si hlavní hrdina udělal vrtuli, postava představující Thora (to mě také trošku dostalo) atd atd. Praštěných scén zde bylo dost. Nejvtipnější byl určitě ten Hitler. Kdyby to bylo ještě víc trhlejší a delší, tak by se mi to možná zamlouvalo ještě víc. I tak jsem spokojen. Je to neškodná ptákovina, která svůj účel splnila. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Takovou absurdnost, s takhle podmanivýma efektama a vizuálem, ze kterého jsem měl bradu až na zem, jsem neviděl od.....no dobře....Mad Maxe před dvěma týdny, ale předtím roky ne! Nejhorší a zároveň nejlepší vizuální efekty v historii filmu. Oskara za kraťas pro Kung Furyho! Krátkometrážní událost desetiletí. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.4/10] | me: Geniálna záležitosť, ktorá ma všetko, čo od prelomovej pecky tohto typu očakávam. Pre mňa to je snáď pre tento rok najlepšia filmová záležitosť. Milujem tento druh filmu a ak to sa to podá správne (a v tomto prípade sa jedná o úplne ideálny mix), tak potom to proste má gule. Kvalita, ktorá sa dnes už len tak nerobí a nevidí. Your pecs are epic. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„EXISTUJE STAROVĚKÉ PROROCTVÍ O NOVÉ FORMĚ KUNG FU TAK MOCNÉ, ŽE JI ZVLÁDNE POUZE JEDEN ČLOVĚK. VYVOLENÝ…“ /// Spousta nápadů a akčních absurdit ve výtvoru, za kterej by se nemuseli stydět zvučnější tvůrci (moc nečum Roberte!). Každopádně je to nehorázná kokotina, která je určená právě podivnýmu publiku, který v ní nehledá dalšího Birdmana, ale dokáže si užít (jakoukoliv) hříčku přírody. A proč nevocenit něco, co se vymyká průměrnosti? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že hacker budoucnosti vodhackuje všechno! (…jo, klidně i spoďáry!) 2.) Říkaj vo mně, že nejsu normální. 3.) Thx za titule ,,Triumf“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takže. Vlastne moment. Dozvedám sa tu, čítam superlatívy a nechápem, čo primälo desiatky jedincov siahnuť po najvyššom hodnotení. Chápem, že v tom vidia ( a počujú - vďaka tomu najlepšiemu na tomto kúsku - a to soundtracku ) nostalgickú bonboniéru plnú odkazov na časy dávno minulé. Odkazy plné akcie, krvi a hlášok. Lenže tvorca až príliš žije v dnešnej dobe, aby dodal filmu to pravé kúzlo 80´s kinematografii, až príliš tlačí na pílu, až príliš overthetopuje a robí z diela paródiu a nie homage. Menej je niekedy viac - hovorí sa. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • Film je možné pozrieť si zdarma na oficiálnej stránke: www.kungfury.com. (Gothar)
  • Kvôli rozpočtu sa väčšina filmu natočila v kancelárií Davida Sandberga v Umei a exteriéry boli dotvorené digitálne. (ywo666)
  • Film si odbil svoju premiéru na festivale v Cannes 2015 a v ten istý deň i na serveri YouTube. (toi-toi)

Související novinky

Fassbender a Kung Fury 2

Fassbender a Kung Fury 2

13.02.2018

Před třemi lety uchvátil svět půlhodinový film Kung Fury od Davida Sandberga. Osmdesátkový úlet o policajtovi, který musí s pomocí Thora a dinosaurů porazit Adolfa Hitlera (a to je jen začátek!), se… (více)

Reklama

Reklama