Reklama

Reklama

Volání Afriky

(TV film)
  • Německo Afrika ruft nach dir (více)

Obsahy(1)

Ovdovělý veterinář Mark se přestěhuje se svými dvěma dětmi do Afriky, kde si našel novou práci v záchranné stanici pro zvířata. Strážkyně rezervace Ariane je má z jeho příchodu radost – stanice nutně veterináře potřebuje: v této oblasti již nějakou dobu řádí gang pytláků. Skoro každý den se tu najde několik zastřelených zvířat. Strážce Oliver, Arianin přítel, nicméně reaguje na Markovu přítomnost nevraživě, a až agresivně nováčka odmítá. Ale ani tohle zřejmé nepřátelství Markuse nevyvede z míry. Když pak Markus společně s Ariane vyrážejí pytláky vypátrat, udělají šokující objev... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

laik_60 

všechny recenze uživatele

rosamundo pilčerovská nemecká sentimentálna hovadinka o afrike dobrom otcovi, týranej priateľke a stražcovi rezervácie samozrejme gaunerovi. Nebojte sa , všetko dobre dopadne zlí odídu, dobrí ostanú a pokiaľ neumreli žijú dočilku a majú kopec detí. Film pre mamky nad 50 s dobrým srdiečkom na sobotu poobede keď už majú žehlenia až až a do večera je ešte delako. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Německá romantika jak "sviň". Německá romantická klasika, která nic nového nepřinese, ani přinést nemůže. Prostě tam chybí nějaké potřebné buňky. Jediný komentář tady, který si nejde nepřečíst. Naprosto souhlasím: "Raději hrajte fotbal, sousedé, tohle vám nejde...". Přesné a výstižné. Naprosto předvídatelný děj včetně konce. I to pozastavení hlavních hrdinů v závěru, než si ON a ONA nakonec padnou do nářučí a žili spolu šťastně až do smrti. Ani na rádoby úchvatné záběry na Afriku (byly to prostě jen záběry, nic oslnivého) mě fakt nedostali. Ale nic jiného jsem nečekala. Nicméně sedět u toho a nic nedělat, tak se každopádně zblázním. Jedna hvězdička za snahu. ()

Reklama

Reklama