Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Posílen nově dosazeným starostou za zády se Genny rozhodne všem dokázat, že s ním čeká klan Savastanových zářná budoucnost. Ciro běsní, protože jeho chráněnec mu nechce přenechat podíl moci, se kterým počítal. Naplánuje intriku, která má zničit příměří mezi Contem a Savastanovými a podkopat důvěru v Gennyho. Jeho nástrojem se stane mladičký Daniele – fajn kluk s velkými ambicemi, který Cira nekriticky obdivuje a na svůj obdiv také doplatí. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátá epizoda na mě působila úplně jinak než všechny předchozí díly. Tvůrci se tentokrát soustředili hlavně na jednu (do této doby zcela vedlejší) postavu a postavili na ní opravdu silnou dějovou linii s výbornou depresivní atmosférou. Tohle byl zážitek. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prstýnek kupoval, zlý podraz nečekal.“ Politické POVOLEBNÍ OKÉNKO: [][] Komu co a za co? 1)Lidem postavíme centrum zábavy a kultury“, navrhuje starosta, „ten námi dosazený blbec“. Mafián Genny: „Já se z něj osypu!2) Savastanům stačí teritorium kina a bowlingu, odbyt drog zaručen. 3) Romanovi v autosalonu jsou problém. Vyřídí Ciro, pořád se vnucuje, jak chce být užitečný a už dlouho si nezastřílel. [][] Špinavou politiku vhodně doplňují špinavé vražedné pikle, které kuje... kdo jiný než Ciro. Romance dvou teenagerů bude mít jepičí život. Jen prstýnek z červeného zlata s malým briliantem po nich v popelu zůstane. ()

Reklama

Galerie (52)

Reklama

Reklama