Reklama

Reklama

Poslední šance na pomstu

  • USA Dying of the Light (více)
Trailer 1

Veterán CIA agent Evan Lake (Nicolas Cage) je nucen odejít do penze z důvodu nastupující demence. Ve stejné době odhalí jeho mladý chráněnec Milton Schultz (Anton Yelchin) důkazy o tom, že Lakův dávný nepřítel terorista Muhammad Banir (Alexander Karim) není po smrti, jak se předpokládalo. Lake tedy nastupuje na nebezpečnou interkontinentální misi, jejíž cílem je odstranění jeho úhlavního nepřítele. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (84)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám Nicolase Cage prostě rád, a možná právě i proto, že je mu celkem jedno, v čem hraje. Role si vybírá jako na běžícím páse a poslední dobou se objevuje v béčkové produkci pravidelně. Tenhle politický thriller ale vůbec není špatný a na béčkovou produkci je dobrý, a to i díky hrajícímu Cagovi, který je sice tradiční, ale stejně mě baví. Navíc má zase jeden výborný look. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Chápu, že producenti Schraderovi sebrali a sestříhali jeho tříhodinovou verzi - jen si nejsem jistý, jak moc to celý projekt zhatilo. Ve výsledku to totiž vypadá hodně lacině (do Rumunska jezdí snad jen akční béčkaři, ne?) a banálně. Byť občas problikne nějaká zajímavější pasáž a Cage není vyloženě špatný. Každopádně by mě hodně zajímalo, jak by to celé vypadalo v (původně plánované) Refnově režii a s Harrisonem Fordem v hlavní roli... ()

Reklama

Facerr 

všechny recenze uživatele

Okořenit tenhle příběh Cagovou demencí byl jedinej originální prvek jinak těžkýho průměru až podprůměru balancujících na hranách pomsty z řad agentů CIA. Na to, že Cage hraje v poslední době jen v kravinách jsem si už docela zvyk, ale tohle bylo navíc jen smutný a zoufalý, jako osud hlavního hrdiny. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Film debilní a otravný jak choroba hlavního hrdiny a dialogově plodné jak návštěva fanoušků konspiračních teorií prohnaná randomizérem. Agent Nicholas Cage, který nechtěl být ten, kdo pod nátlakem vyzradí své jméno, má chorobu (a ústa věčně otevřená jak Kristen Stewart). Též má mladého padawana, který narazí na důležité dokumenty o teroristovi, o kterém všichni mysleli, že je mrtvý. Je jich přes 50 stránek, ale to je v pořádku, vezme si je elektronicky. Nicholas Cage ale nerad čte z monitoru, takže se nakonec stejně vytisknou. Pak se letí do Rumunska, na což je potřeba tří sad falešných dokumentů. V Bukurešti je bude čekat žena. Možná byla i agentka. Nyní pracuje mimo Prahu. A Nicholas Cage vysvětluje, že měl o smrti teroristy pochybnosti celých dvacet let, protože byl opravdu věřící a takoví prostě jen tak neumírají. Musíš jim vyrvat srdce z těla vlastníma rukama. A proto bych skoro i řekla, že tenhle průšvih přestříháním způsoben nebude. Cage je děsivý, dialogy též a je to laciné (to nesmyslně natržené ucho, boha). Refn by to nezachránil, pokud by nevypustil půlku dialogů (nicméně nás mohl ušetřit alespoň od nejnudnější autohoničky poslední doby a závěrečné přestřelky). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S Nicolasem to začíná jít fakt dost z kopce. Důraz na jeho pravé potrhané ucho mi přišlo až k smíchu. Bylo vidět, že fakt asi už neví, co má točit. Přitom těch filmů natáčí pořád neuvěřitelně moc. Možná štěstí, že tenhle film nemá tři hodiny. Tedy tolik, kolik původně měl mít. To už bych to u něj tuplem nevydržel. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu můžete vidět i auto  české značky Škoda. (Cvalek)

Související novinky

Nicolas Cage neschopným únoscem

Nicolas Cage neschopným únoscem

17.05.2015

Asi vám neuniklo, že je kariéra Nicolase Cage, ehm... hodně zajímavá. Občas se sice objeví filmy jako Kick-Ass, Joe nebo Croodsovi, jinak ale diváci jen zdrceně vzpomínají na časy Skály, Con Airu a… (více)

Nicolas Cage přichází o zrak

Nicolas Cage přichází o zrak

26.01.2014

Těžko říci, jestli má Nicolas Cage špatného agenta, nebo už o něj přední hollywoodští filmaři nemají takový zájem, pravdou ale je, že v poslední době jde oscarový herec z jednoho průměrného žánrového… (více)

Reklama

Reklama