Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl " Skautského průvodce zombie apokalypsou" a tam byl zombie-jelen a zombie - kočky, zombie-bobři jsou tedy pro mne novinkou. Jenže "Skauti" byli zábavný a vtipný film na rozdíl od této neuvěřitelné stupidity. Jedna hvězda za několik dobrých, slovních vtípků, jinak je to spíš na odpad. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ze všech možných stupidních nápadů, jaké zmutované zvíře by mohlo na kameře ještě ohrožovat, či rovnou požírat zoufalé mladé neherce a pornoherečky, si tentokrát tvůrci vybrali snad to nejbizarnější. Bál jsem se jen dle plakátů, co nám tato nevídaná slátanina přinese, ona ovšem nečekaně překvapila. Nestala se ničím přeborným, stále se pohybujeme ve vodách velmi špatného hororového výsměchu, to napětí však film obsahoval a postupné ubývání hlavních postav také nebylo na škodu. Takže za mě i dodnes jedna z lepších komediálních přestřelek se strašidelným nádechem. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ano, ano.Dočkáme se opět polonahých štětek, ukousnutých genitálií, zmutovaných živočichů a hlášek, jenže to tentokrát není vůbec sranda.Námět výbornej, jenže zpracování tragédie, herecké obsazení přímo katastrofální s příšernými výkony, mizerným režijím vedením, debilní hudbou, plno stupidního chování postav a návalu tuny klišé a zoufalé trapnosti.I tenhle žánr se prostě musí umět a tady se nepovedlo až na tři hlášky vůbec nic.Další Piraňa se ani náhodou nekoná a i pokračování Pirani, které bylo naprosto zoufalé mělo aspoň Miče Bukanýra.Hold si musíme počkat na veverky, ty snad budou mít více sebereflexe a režisérského umu, prostě každý nemůže být Aja.20%. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Je až hrôza, že sa v 21. storočí natočí film s tak príšernými bábkami (Stan Winston sa v hrobe preobracal smiechom k druhému úmrtiu). Kukal som jak puk...Možno v 60 tych rokoch minulého storočia by diváci nadšeným tlieskali, ale v dnešnej dobe...čo je moc - to je moc. Keby to bolo aspoň strašidelné, keby to bolo aspoň srandovné, keby...... Film sa tvári až príliš vážne, teda režisér asi nevedel aký žáner má vlastne točiť. Tým pádom Zombeavers vyznieva až dramaticky smiešne. Jeden bod je za chalana z "baranicou" , ten sem - tam trepne niečo zábavného. 30% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na uletený námet som čakal viac srandy. Nemôžem však poprieť, že som sa pri pár scénkach nezabavil, len škoda, že toho bolo tak málo. Sem-tam sa našiel aj celkom podarený hororový prvok, k tomu keď ešte prirátame pekné herečky, tak to na ten slabučký priemer hádam aj stačí :). 50/100 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)
  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)
  • Příběh začíná v pátek 14. června 2013. Blonďatá Jenn (Lexi Atkins) to má na svém mobilu. (ČSFD)

Reklama

Reklama