Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vodič nákladného auta medicínskej firmy Mamaroneck prevážajúcej toxický odpad sa sústredil na písanie SMS správy viac ako na riadenie svojho vozidla. Odniesol si to chudák jeleň, ktorý sa rozhodol odpočinúť si práve uprostred cesty. Navyše, jeden zo sudov sa uvoľnil a odkotúľal do neďalekého potoka, ktorý ho odplavil až k hrádzi z dreva a blata, obývanej bobrou rodinou. Krátko na to sa trio dievčat Jenn, Zoe a Mary rozhodlo stráviť víkend na chate neďaleko spomínaného jazera. Mala to byť pôvodne babská jazda, ale ako to už býva, plány sa menia. Na scéne sa objavila trojica mládencov, čo by nemuselo byť vôbec zlé. Čo je oveľa horšie, zelený sliz zo zapotrošeného barelu zmenil bobrov v zombie, ktorí dostali chuť zahryznúť sa do niečoho oveľa šťavnatejšieho ako drevo... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Simomon 

všechny recenze uživatele

Dulezite upozorneni, trailer lze! Film se nesnazi parodovat sam sebe, naopak se pokousi o opravdovy horror. Jen s minimalnim rozpoctem a proto vsechny efekty vypadaji strasne amatersky. Ale o to je to zajimavejsi, protoze vetsina triku nejsou delana digitalne, ale jde o praci s kamerou. Pomerne dobre napsany mi prisel scenar. Postavy jde charakterne odlisit od sebe a dokonce mezi sebou resi nejake konflikty, ktere me celkem zajimaly a prisly mi povedene doresene. WTF momentu a dialogu je ve filmu opravdu velmi malo (Par uveznen v horici chate a pohlcen panikou, zacne soulozit..) Ale opakuji, zombobri si opravdu ze sebe delaji legraci jen minimalne. POSLEDNI SLOVO: Presto, ze o nejakem strachu ci napeti nelze hovorit, me to bavilo a pusobilo to na me jako nejaky fajn studentsky filmik. +prsiště ukaze nejhezci za slecen, za me pohodove 3/5*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi nízko-rozpočtové trashe, jste tady na správné adrese. Parta okolo Jordana Rubina má zřejmě v oblibě animal horory a tak se rozhodla přispět svým vlastním dílem. Po všech těch zmutovaných žralocích, aligátorech, chobotnicích, křečcích, nebo ovcích přichází na řadu chlupatí bobři. Všem je tedy doufám jasné, že tady nepůjde o čistokrevný hororový nářez, ale spíše usměvavou hororovou komedii se spoustou hlášek o sexu, dvojsmyslných narážek a hlavně nepříliš zdařilých efektech. Samotní bobři vypadají vážně otřesně. Maňáskové představení tak v mnohých může vzbudit vlnu odporu, ale byla by škoda tento film zavrhnout jen kvůli nepovedeným zvířecím zombíkům. Dá se zde totiž narazit i na několik povedených gore scén a hlavně si nenechte ujít druhou polovinu filmu. Tedy hlavně jeho závěrečnou část. Proměna lidí v hlodavce – zombie se mi docela líbila. Do té doby to totiž hlavně připomínalo spíše teen komedii. Polonahá děvčata, nadržení chlapci, kecy o sexu – to vše je totiž zpočátku hlavní náplní filmu. Zas na druhou stranu se bylo na co dívat (zahrály si tu docela pohledné holky), ale místy už to zavánělo docela marností. 50% ()

Reklama

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Zombeavers nie je vôbec až tak zlý film. Neviem, ako si ho môže niekto pustiť a myslieť si, že ide o horor. Veď to je celkom parádna paródia uťahujúca si práve z tohto žánru. Už len ten absurdný námet ľudožravých zombie bobrov ma celkom pobavil, nehovoriac o dvojici chlapíkov na začiatku a konci filmu. Toto je proste parádna BLBOSŤ na odreagovanie, nie zlý film, ako tu podaktorí píšu. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to fakt šíílená blbost!! Sice jsou tam hezký holky, kozičky, bobří zombies a pak ještě něco ... ehm ... , věděl sem dopředu, že to bude taková odychovka, ale podle mě se film bral až příliš vážně a tím mne teda dost nudil ... on totiž postrádá humor, to je ono ...Kdyby tam bylo víc humoru, hodnotil bych výš ... Ale i tak doporučuju ... nenáročná zábava. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Barevná ptákovina na sobotní odpoledne. Hezké herečky, jedny kozy, jednoduchý scénář, trashovej nápad. To já vše rád, takže bez problémů dokoukáno, nicméně mě tam trochu otravovala ta práce s těma postavama, menší telenovela v pozadí se tam vůbec nehodila, zvlášť když pak největší hrdinka se sama promění v bobřici. Sorry za spoil, ale prostě překombinováno. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu, která měla při dobrých tržbách připravit půdu pro pokračování s názvem Zombees. (Bube1)
  • Herečky Rachel Melvin (Mary) a Cortney Palm (Zoe) namiesto používania toaliet v budovách chodili radšej do blízkeho lesa. Pri jednej z týchto ciest raz našli v lese lebku mŕtveho zvieraťa. Z lesa si ju priniesli a využili na výrobu náhrdelníkov. (Marceloo)
  • Herec John Mayer (Luke) investoval 30 000 dolárov do hereckých kurzov, aby ho pripravili na tento film. (Marceloo)

Reklama

Reklama