Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkal, že by to mohlo být jedno nejlepších zpracování pěvecké soutěže u nás. Ale postupem času nacházím čím dál více minusů, především nedodržování formátu a zkrácení live show jen na tři večery! Navíc nedostatek talentů a vyhazov talentů dobrých tomu moc nepřidá. Nakonec v tom vidím spíše více nedokonalostí, takže snižuji hodnocení. Největším plusem X Factoru je Sisa Sklovská, jejíž hodnocení jsou trefná. Celeste se snaží a je fajn, což se nedá říct o pánské části poroty. Ondra neuvěřitelně přehrává a Ota je jednoduše trapný. Škoda, že takto zmrvili celý formát, je mi to opravdu líto. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní mi dovolte, abych citoval můj erudovaný komentář k podobně světově proslulému velepořadu "Hlas Československa"...................."Aneb jak pobavit vylízané masy a nalézt spoustu talentovaných kokotů, kteří jsou vybíráni ještě většími kokoty................ moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

Joges 

všechny recenze uživatele

Šelest BucKingham je zamilovaná a tudíž rozumu zbavená. Protlačila do živých kol svého nejmilovanějšího zpěváka. Je to evidentní. První velké obětí, cílená chvála R.Műlera, popření nedostatků a vyslání milého do dalšího kola. Nic proti Matěji Vávrovi nemám, snaží se, umí dobře zpívat, je sympaťák, ale tvrdit, "i když jsi introvert, nevadí, stejně postupuješ dál", oproti Lukáši Grűnerovi, který zpívá téměř dokonale, na lidi a publikum je zvyklý, avšak ouha, zpívá s kytarou, to je problém, je vážně velmi směšné. Přitom loni v britské X Factor postoupil do živých kol právě kluk s kytarou, Luk Friend. Český X Factor sleduju nepravidelně, spíše ze zájmu o zpěv. Takové nevhodné rozhodnutí však sráží tenhle pořad k zemi a já jej s nechutí vypínám. Sisa Sklovská je afektovaná. Nejvíce boduje Oto Klempíř. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

X Factor ma mierne prekvapil.Po sérii opakujúcich sa tých istých porotcov v podobných speváckych súťažiach (Superstar,Talent,Hlas..) prichádza štvorka čerstvých posíl z radov neopozeraných tvárí.Napríklad taký Oto Klempíř-v živote som o tom človeku nepočula a o jeho zvláštnom vkuse a hodnotení adeptov tohtoročnej súťaže sa mi nad niektorými jeho verdiktami až rozum pozastavuje.Tí,ktorí sa vyžívajú a pozerajú takéto druhy relácií,ktoré ponúkajú zostrihy a mix rôznych indivíduí,ktorým spev nič a nikdy vravieť nebude (v Superstar to nazývajú Hviezdnou Rotou) budú sklamaní.Pretože jednotlivé kastingy sú zamerané skôr na ľudí s talentom,ktorý spievať vedia,čiže réžia nám ponúka zostrihy prevažne z tej lepšej stránky veci.Co sa mi nepáči a už ma tak trocha nudí je sám moderátor Pyco a teraz neviem či to je len môj subjektívny názor,no zdá sa mi,že je z roka na rok trápnejší a nudnejší.A navyše opakujúci.Na záver nemám pocit,že by X Factor splnil zatiaľ svoj cieľ,ktorou nás v upútavke vyzýval a síce "Ak máš v sebe X Factor a navyše dobre vyzeráš,prídi na casting".Hlas tu síce u väčšiny súťažiacich prítomný je-klobúk dolu,ale čo ten vkus?!No vidím to asi tak,že stylisti budú mať plné ruky práce :) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že nejen celá ČR, ale asi i celý svět je už přesycen těmito druhy pořadů. Ale já se vždy nechám zlákat, protože si najdu nějakého oblíbence, kterému pak velmi fandím a těším se na jeho vystoupení. Tentokrát to bylo jednoznačně duo Ricco a Claudia, jejichž pěvecké výkony mě nabíjely energií. A celkový vítěz Peter Bažík byl mým favoritem už v superstar a od té doby přitom urazil pořádný kus cesty a výrazně se zlepšil. Z porotců jsem jako správný "Kyjovják" souznil s Otou Klempířem, v jehož týmu zpívali právě Ricco a Claudia. A ačkoli mi Ondřej Brzobohatý přijde sympatický a inteligentní, jeho hodnocení naprosto nechápu a vůbec se nedivím, že jeho tým dopadl nejhůře. Pohřbil se vlastně už tím, že do finále nevzal nejlepší zpěvačku Šarkózyovou a když potom dal přednost Vávrovi před Brigitou, sršely z mých úst na něj ty nejhorší nadávky. Asi mu šlo lépe to moderování než porotcování. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno