Reklama

Reklama

We Are Still Here

Trailer 1

Paul a Annie sú zdrvení zo smrti ich syna, ku ktorej došlo pri autonehode pred dvoma mesiacmi. Odsťahujú sa do nového domu, ktorý sa nachádza na pokojnom mieste, aby tam začali nový život. Onedlho však zistia, že si nevybrali dobre, lebo dom má temnú minulosť a v jeho pivnici striehne temnota. Oni ako aj ich blízki priatelia, ktorí ich prišli navštíviť, sa ocitnú vo veľkom nebezpečí. Nie je to ale iba temnota, ktorá ich naozaj ohrozuje... (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (178)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Co to...? No toto... svatá temnoto!“ Když váš bojler ve sklepě začne smrdět až na půdu, nevolejte instalatéra, ale vymítače. Nebo přátelského souseda s brokovnicí. Au. Gurmánský zážitek z grilování přátel zaručen. Btw, nemáte někdo recept na marinádu, v níž bylo naloženo maso Teda Geoghegana, že vytvořilo tak lahodnou krustu? OKÉNKO PECE: [][] Zhodnocení chodů: Ϣ Ellise Dowling. Chutná mrška, na plátně byla pečená, vařená. Ϣ Barbara Crampton. Herecky suchá, potřebovala víc podusit, aby pustila šťávu. Ϣ Andrew Sensenig. Prkenný brejlovec. Dtto. Ϣ Larry Fessenden. Zastydlý hipísák, s ještě větší pleší, než mám já. Blýsknul se s ní zejména při zkaňhané amatérské seanci. Jo jo, když médium není doma, blbci mají pré. Ϣ Guy Gane. Zlo ve službách ještě většího zla. Coby Lassander Dagmar strašidelně coural barákem a sympaticky smrděl škvířícím se masem. [][] Dokonce i zapšklý odmítač duchařin Omnibus mlsně slinil. Jen škoda, že situace kolem starého Dagmara zůstala nedořešená. Takže co? Byl to primárně dobrý člověk (jak se prsil před Paulem) nebo vrahoun, takříkajíc už od narození? Čtyři žhavé uhlíky v dlani svírám, až se mi z ní kouří. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„DŮM POTŘEBUJE RODINU. ODEJDĚTE!“ /// Ty vole, aby mně nějakej spratek naháněl hrůzu už 10tý minutě, to nepamatuju (ten zápas „mladý proti starejm“ se nepočítá!). Ale vzhldem k historii domečku… A pak ten elektrikář… Nejdřív straší ve sklepě a postupně jdeme vejš. Má to lehce přes hoďku dvacet, takže je jasný, že věděj co chtěj – v rychlosti vodvyprávět a postrašit. Faktem je, že takhle narvanej barák bubákama jsem (asi) ještě neviděl! (žádný imigranti! Strašidla!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Spratek je mrtvej, a tak se stěhuju do baráku v nějaký prdeli. 2.) Stará straší, že ve sklepě straší. Mám se začít bát?. 3.) Thx za titule „unchained“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ *** ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Po očekávaném propadáku Insidious 3 mne nečekaně dostal tenhle "menší" horor, který úžasně zkloubil dohromady více hororových témat dohromady. Neřekl bych, že retro zpracování navozuje roky 80.té, ale spíš 70.té, stačí se podívat na auta, které jsou zde použitá. No asi málokdo rozumí americkým kárám jako já, budiž ... Syrovost snímku je parádní a byl bych jen rád, kdyby takových vznikalo víc, než načančané moderní trapárny. I když mi z počátku film asocioval klasické "duchařiny a strašidelné domy", moc jsem mu nevěřil, ono se to brzy změní a tak zde máme silně mysteriozní zápletku a feeling z toho, co se zde začne odehrávat a snímek rychle graduje, až po hodině dojde k nečekanému krvavému masakru v rámci "home invasion", kde jsou lidi doslova trháni na kusy, páleni za živa, nože, brokárny, průstřely skrze těla s cákanci krve přímo do kamery a barák je totálně vymalován z běžné bílo-modřenkové barvy na rudo ... :)) Nedalo mi vzpomenout na geniální Inside (2008), ale to je jiná liga. K tomu tady máme také nějakou tu posedlost zlem ala Evil Dead, což také potěší ... Je to parádní hororový snímek, který v posledních měsících silně vyčnívá nad konkurencí a filmařům se skvěle povedl. Skloubení "duchařiny se splatterem" jsem opravdu nečekal ani v nejmenším !! ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|60%| Celkem zajímavý film. Není to nic světoborného, ale jako jednohubka to pobaví. Nic výrazného se neděje, tempo to má pomalé, ve finále se to až spíše rozjede, ale i tak tu máme pár zajímavých prvků. Atmosféra je taková tichá, ostatně jako celý film. Hlavní dvě postavy manželů mě opravdu zaujali. Zde se nemuseli nějak dramaticky projevovat, ale hráli přirozeně a to se cení. Hororové prvky tu jsou, akorát nejsou moc výrazné. Nějaká lekačka ? Já si žádné nevšiml, což je škoda, protože je mám moc rád. Ale nemůžu to hned shledávat jako hlavní nedostatek v tomto žánru. V jedné scéně, kdy manželé spali - tam byla trochu tíživá scéna, která i na mě trochu zapůsobila. No a pak tu máme finále, kdy se spíše jedná o hromadnou vyvraždovačku. Tam je třeba pochválit krvavé zabíjení, takže se dá na co dívat. Úplné finále je trochu divný, pochopení podstaty démonů či co atd. Hudba je nevýrazná, ale není tu moc potřeba. Takže, mírně nadprůměrná záležitost, která za to 1 shlédnutí stojí. Tot vše. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Opustiť mesto, presťahovať sa do nového príbytku mimo civilizáciu, ešte neznamená, že sa človeku podarí zahodiť za hlavu rodinnú tragédiu. Neľahkú situáciu rieši totožným spôsobom aj starší manželský pár, Annie a Paul, ktorý si od rázneho kroku sľubujú, že raz a navždy zabudnú na stratu svojho jediného, milovaného syna, Bobbyho. Dom, ktorý si zvolili pre nový začiatok, však nie je len tak hocijakým domom. Za dlhé desaťročia bol svojimi útrobami svedkom množstva krutých udalostí, ktoré poznačili osudy mnoha dobrých ľudí. Už čoskoro sa obaja na "staré kolená" presvedčia, že ich voľba nového príbytku, rozhodne nebola až tak pozitívnym krokom vpred, ako si mysleli. Som späť! Kto je "nešťastný", nech zdvihne ruku! (poďme M*S*A*J, zdvihni ju! Neboj, aj tak to neuvidím :D !!). Po dlhej odmlke musím povedať, že som siahol po celkom vydarenom kúsku, ktorý svojim nejedným, slušne spracovaným záberom, potešil oko hororového fanúšika. Či už gore scénami, ktoré sa začali objavovať najmä v záverečnej tretine, no i niekoľkými atmosférickými pasážami, ktoré síce mierne zadrhávali, no o vyslovenú katastrofu určite nešlo! Herecké obsadenie mi až tak neprekážalo aj keď je pravdou, že o Oscarove výkony sa rozhodne nejedná. Potešil najmä tak trochu odlišné spracovaný, milión krát oplieskaný nápad s posadnutým "hauzom". Celkovo teda nemôžem inak, iba vyjadriť spokojnosť na úrovni - 65% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

  • Klasické automobily zapůjčili tvůrcům místní obyvatelé ze Shortsville v New Yorku. (hladass)
  • Paul Burgess, který hraje Billyho Dee, je pastorem v kostele ve městě, ve kterém se film natáčel. Navíc jeho dcera, Zorah Burress, hraje ducha dívka Fiony Dagmarové. (hladass)

Reklama

Reklama