Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedené FFko, které bych obsahově a vesměs i kvalitativně přirovnal k Megan is missing. Prostředí filmu se zde docela svěže opírá o internetovou komunikaci a stalking, což se tvůrcům povedlo zpracovat jako found footage velice dobře a neotřele. Pozitivem budiž také jak nominálně, tak standardově vysoký body count, kde se na rozdíl od konkurence nemusíme protrápit 90 minutama kvůli jednomu ubezdušenýmu. Co mi přišlo místy hodně slabé, byla atmosféra, která hlavně ke konci dost pokulhávala, a taky absentující objasnění, které by si vzhledem k "záporákovi" film zasloužil. V subžánru FF to na 4* s přehledem stačí. 75% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Thriller určený pre úzku skupinku ľudí,pojednáva akože o odvrátenej stránke internetového sveta,ale našťastie je to predsa iba film.Toto sa stať nemôže si vravím,ale človek si nemôže byť istý NIKDY a v NIČOM! Už ani pomaly neviem v dnešnom svete,čo je pravda a čo vlastne lož.Dokonalá ukážka toho ako sa má takýto druh žánru točiť.Pôsobivé a realisticky podané.Naivného a neskúseného diváka by sa dalo ľahko presvedčiť o skutočnosti odohrávajúcej sa situácie. Klobúk dole,výborná vec.Chcelo by to ľadovú sprchu a off line. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Napůl FF, napůl Phone/Webcam, žánr kterej mě nikdy neomrzí. Něco jako chatroulette a s tím spojený internetový nebezpečí. Celý dny strávit online, to nemůže skončit dobře, někdo si vás za oběť holt musí najít. Navíc hodně dobře uchopeno a celkem brzo, už od chvíle, kdy se ve spojení ukázala fotka asiatky několikrát během pár dnů, to nabíralo na atmosféře a už jak to začlo samo psát, potom náký hacky a člověk tuší, že v tom něco bude. Možná až ten konec byl na mě trošku přefantazírovanej těma místnostma a bubákama, ale v závěru to asi není nejhorší byznys na internetu. Holt videocalling s cizíma lidma se nevyplácí... ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Väčšinu stopáže The Den kráča dávno vyšlapanými cestičkami, vykráda tu i tam, jeho hackerské hrátky niesú príliš uveriteľné a celkovo, priznávam že som mu príliš nedôveroval. No ako pribúdajú minúty naberá na obrátkach a v závere už len vyložene mrazí. Donohue-ova prvotina je po všetkých smeroch dotiahnutejším, vyspelejším a lepším dielom ako staršia Megan is missing a zastavila mi dych. Skôr 3,5* ale za tak silný zážitok, proč ne - možno je to mojou slabosťou pre tieto nízkorozpočtové autorské horúrky. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Buď začínám být narušenej z těch filmů já nebo autoři takhle stupidních a vymaštěných snímků? Co to proboha mělo jako bejt?! Jedna kravka co surfuje po netu a zkouší se s někým normálním pobavit, jenže narazí na vraždu v přímém přenosu....tak jak to asi celé dopadne? Schválně, uhodne to někdo aniž by se podíval na film? 10% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama