Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth pracuje ako testujúca užívateľka novej "web chat" siete The Den. Počiatočná nuda spojená s komunikáciou s akýmkoľvek užívateľom alebo užívateľkou z celého sveta sa razom mení po zmiznutí jej priateľa Damiena. Keďže polícia je bezradná, Elizabeth sa púšťa do hľadania svojho partnera za pomoci kohokoľvek, online pripojeného na novovytvorenej sieti. S odstupom času si však začína uvedomovať, že to ona sama sa ocitla v pasci. Je skutočne pripravená postaviť sa tvárou v tvár narušenému psychopatovi? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak jsem konečně narazil na film s prostředí internetu, u kterého se dá i trochu bát! A to jsem to po té hovadině Megan is Missing chtěl vzdát... The Den dokáže vyděsit, fungují zde lekačky (což už jsem dloooouho u žádného hororu nezažil) a hlavní postava je sympatická. Jenže do toho je kupa nelogičností (vana, posledních 20 minut...) a závěr mě teda hodně zklamal, ale musí se uznat, že aspoň víme proč... Během sledování mě napadl jiný konec, který by se mi zamlouval víc, ale rozepisovat ho zde nebudu. 3* ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Někdy se až cítím provinile, že koukám na tyhle zlé filmy, kde musí člověk jen nečinně přihlížet peklu, které prožívají jeho hlavní protagonisté. Není tu vyloženě nic špatně, řemeslně kvalita, jen je to jen další kus z mnoha, který jede stále podle stejného mustru a ničím nepřekvapí. 6/10 Megan is Missing je znepokojivější. ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Väčšinu stopáže The Den kráča dávno vyšlapanými cestičkami, vykráda tu i tam, jeho hackerské hrátky niesú príliš uveriteľné a celkovo, priznávam že som mu príliš nedôveroval. No ako pribúdajú minúty naberá na obrátkach a v závere už len vyložene mrazí. Donohue-ova prvotina je po všetkých smeroch dotiahnutejším, vyspelejším a lepším dielom ako staršia Megan is missing a zastavila mi dych. Skôr 3,5* ale za tak silný zážitok, proč ne - možno je to mojou slabosťou pre tieto nízkorozpočtové autorské horúrky. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Found footage a trošku na jiný způsob, což tomu vůbec neškodí. Ze začátku jde spíše o takové mírné seznamování a řekl bych, že převažuje spíše nuda. Od druhé poloviny se začne přiostřovat a až do závěru je co sledovat. První krveprolití, které se odehraje na webkameru je geniální, takovou nechutnost jsem opravdu nečekal. Takové videa mi připomínají Mexickou válku na stránce Návrat do reality, měl jsem z toho úplně stejně hnusný pocit. Díky délce a dost nadprůměrné druhé polovině nemůžu jít s hodnocením níže. Od FF stylu už moc nečekám, protože je to v této době dost zatěžovaný hororový subžánr, ale tento je zpestření, za které by měl být každý divák rád .. 6/10 = 68% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších FF roku 2014. Narozdíl od Megan is Missing je atmosféra a internetová tortura zainteresovaného jedince, kterým je Elizabeth strmě gradující. Nejsou tu žádný úplně hluchý místa a nenudí to jako Megan nezajímavýma rozhovorama na chatu. Síť przničů je velice dobře organizovaná a Elizabeth to dostává sežrat už od začátku, aniž by s tím chuděrka mohla cokoliv udělat, ikdyž se snaží seč může.Pytlový masky jsou řádně creepy . FF majstrštyk ! 85% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V súbore, do ktorého si Elizabeth (Melanie Papalia) zapisuje vykonané videochaty, je zapísaná aj osoba z Českej republiky. (Marceloo)

Reklama

Reklama