Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Současný provozovatel mýtného systému Kapsch se bojí, že ministr Ťok vypíše na mýto tendr a odstaví ho od lizu. Je třeba na Ťoka něco vyšťourat. A když se provalí jeho aférka s korupcí ve Skansce, musí i Ťok zaťokat na ty správné dveře - potřebuje totiž naopak nasbírat kladné body. Ale tím nebude mít čas tendr vypsat... (Stream.cz)

(více)

Recenze (3)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Všichni vědí, že největší ekoteroristi jsou cyklisti." A tak jim uděláme workshop v největší kryté cyklostezce na světě. Skvělý nápad, Tondo, ale Ťoky Ťok si myslí, že bez tebe bude tendr na mýto levnější. To je ale zmetek. Já si tedy nemohu pomoct, ale díly, ve kterých se Tondovi nezdaří jeho všivárny, mi připadají takové slabší. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tonda Blaník a jeho tým potopí ministra Ťoka,aby ho následně zase dostali zpátky na koně za pomoci tunelu Blanka,což je evidentně Toníkův tunel nejoblíbenější.Tentokrát jsem u hodnocení hodně váhal,chtěl jsem původně udělit jen tři hvězdičky,ale byl jsem přemluven závěrečnou redfordovskou scénou na 4*-. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už už jsem si myslel, že to bude normální epizoda, ale to se nakonec změnilo a že další potencionální zápletka na obzoru? Tondovi se něco nepovedlo a určitě nezůstane u toho, aby to jen tak nechal. ()

Reklama

Reklama