foto

Milan Kuchynka

  • nar. 1977
    Valašské Maziříčí
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
2017 Domovoj
2012 Modrý tygr
Polski film
2009 Protektor
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2004 Mistři
1999 Kanárek

TV seriály

2018 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Narozeniny (E10)
Klokan (E09)
Pytlák (E08)
další epizody (5)
2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Sex (E06)
Sláva (E05)
Hubnutí (E04)
další epizody (6)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Mistrák (E05)
Dámská jízda (E04)
Divočák (E03)
další epizody (5)
Pěstírna (TV seriál)
Díl devátý: Atrapa (E10)
Díl osmý: Naděje umírá poslední (E09)
Díl sedmý: Než si pro nás přijdou (E08)
další epizody (10)
Špekáček a Feferonka - Příběhy z lednice (TV seriál)
Jak Avokádu scházela pořádná Pecka (S02E10)
Jak lez Chlupatej Knedlík Krkovičce do zelí (S02E09)
Jak Rakvička přišla o Věneček (S02E08)
další epizody (10)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
Toníčku, nevzlykej (S05E15)
další epizody (16)
2016 Špekáček a Feferonka - Příběhy z lednice (TV seriál)
Jak ulovili zavináče (S01E10)
Jak byla Smaženka v kopru (S01E09)
Jak byl Ementál bílej jak sejra (S01E08)
další epizody (10)
Žrouti (TV seriál)
Epilog (E09)
Souboj titánů: Finále (E08)
Souboj titánů: Steak (E07)
další epizody (9)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba 2 (S02E11)
Diagnostika (S02E10)
Bílý kůň (S02E09)
další epizody (11)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Čapí hnízdo (S04E13)
další epizody (14)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
další epizody (18)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Štědrý sen (S02E13)
Prostě Krnda (S02E12)
První máma (2) (S02E11)
další epizody (27)

Dokumentární

2010 Tantra
2008 Vítejte v KLDR!
2006 Kupředu levá, kupředu pravá

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Kancelář Blaník (TV seriál)
Forejtovo video (S05E03)
2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Bílý kůň (S02E09)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Číňan (S01E07)

TV pořady

2017 Rozhovory Luďka Staňka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace