foto

Michal Dalecký

  • nar. 10.5.1983 (37 let)
    Holice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bůh s námi - od defenestrace k Bílé hoře (TV film)
Generace VUT
Prezident Blaník
Čertí brko
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2009 Protektor
2008 Dívka a kouzelník (TV film)

TV seriály

2020 Republika Blaník (TV seriál)
Království za Koněva (E12)
Fuck Off OSVČ (E11)
Všeci kradnú (E10)
další epizody (12)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (5)
Dáma a Král (TV seriál)
Hra na vraždu (S04E06)
Vyhoďme ho z kola ven (S04E05)
Smrt na konci světa (S04E04)
další epizody (6)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Lék na vraždu (S03E08)
Křidýlko, stehýnko nebo vražda (S03E07)
Vesničko má vražedná (S03E06)
další epizody (8)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Velikonoce (E07)
Specialisté (TV seriál)
Ztracená mrtvola (S03E05)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
další epizody (7)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Slovensko (S06E02)
Česko (S06E01)
2017 Bohéma (TV seriál)
Past na svědomí (E02)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Milenci a vrazi (S01E04)
Poslední vízum (TV seriál)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Smrt špiona (E07)
Dvojboj (E06)
další epizody (8)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
??? Na Hrad !!! (S05E14)
další epizody (15)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
Bílý svině (S02E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Cesta do Londýna (E09)
další epizody (6)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Čapí hnízdo (S04E13)
další epizody (14)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
další epizody (18)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Štědrý sen (S02E13)
Prostě Krnda (S02E12)
První máma (2) (S02E11)
další epizody (27)
Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zátiší s vraždou (S04E07)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
2009 Expozitura (TV seriál)

Dokumentární

2018 Defenestrace 1618 (TV film)
2009 Cirkus Havel (TV film)

Host

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)
2018 Čertovské pohádky (TV pořad)
2017 Podtrženo, sečteno! (TV pořad)
Rozhovory Luďka Staňka (TV pořad)
2016 Pirátské vysílání (TV pořad)
2012 Ples na Provázku (TV pořad)
2011 Komediomat (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce