foto

Michal Dalecký

  • nar. 10.5.1983 (35 let)
    Holice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
Čertí brko
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2009 Protektor
2008 Dívka a kouzelník (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Král je mrtev (S03E01)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Velikonoce (E07)
2017 Bohéma (TV seriál)
Past na svědomí (E02)
Snad to nebude tak hrozné (E01)
Charité (TV seriál)
Zeitenwende (E06)
Götterdämmerung (E05)
Wundermittel (E04)
další epizody (6)
Dáma a Král (TV seriál)
Milenci a vrazi (S01E04)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Smrt špiona (E07)
Dvojboj (E06)
další epizody (8)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
??? Na Hrad !!! (S05E14)
další epizody (15)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Nelidskost (S02E06)
Bílý svině (S02E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Cesta do Londýna (E09)
další epizody (6)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Čapí hnízdo (S04E13)
další epizody (14)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Poslední vízum (TV seriál)
Reportérka (TV seriál)
V plamenech (E02)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
další epizody (18)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Štědrý sen (S02E13)
Prostě Krnda (S02E12)
První máma (2) (S02E11)
další epizody (27)
Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Zátiší s vraždou (S04E07)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Vražda poštovní doručovatelky (E05)
2009 Expozitura (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)

TV pořady

2017 Podtrženo, sečteno! (TV pořad)
Rozhovory Luďka Staňka (TV pořad)
2016 Pirátské vysílání (TV pořad)
2012 Ples na Provázku (TV pořad)
2011 Komediomat (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace