Reklama

Reklama

WolfCop

  • Velká Británie WolfCop
Trailer 2

Lou je naprosto neschopný zástupce šerifa, ze kterého si utahuje celé město a jeho nejlepším přítelem je alkohol. Lítá z průšvihu do průšvihu a jediným místem, kde je opravdu šťastný, je barová židle v jeho oblíbeném podniku. Jednoho večera je na obchůzce napaden neznámým útočníkem a následně je na něm proveden starodávný rituál. Díky němu se dokáže proměnit ve vlkodlaka, ale chvíli trvá než svůj „dar“ dostane pod kontrolu. Následně se jej rozhodne využít v boji se zločinem. Netuší však, že někdo v pozadí s ním má úplně jiné plány. (SOLOM.)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (58)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Lou Garou je opilcom, ktorý slúži ako zástupca šerifa v malom mestečku Woodhaven. Jedného večera je svojím nadriadeným požiadaný aby preveril množiace sa výtržnosti neprispôsobivej mládeže v neďalekom lese na okraji mesta. Pôvodne očakávaná rutina sa v nasledujúce hodiny nečakane zmení v Lou-ovu nočnú moru, ktorá ho bude prenasledovať najmä v období splnu mesiaca. Napriek tomu, že po premene na vlkolaka disponuje neuveriteľnou silou, je to práve on, kto by sa mal obávať o svoj život. Občas ma napadá, kde režiséri bez nápadu a talentu berú "groše" na hororové prvky ako gore, a naopak, tí čo majú talent, sa umárajú v efektoch starej, dobrej "286". Napriek tomu, že pár scén skutočne stálo zato, ja osobne nemám veľké pochopenie pre tieto odľahčené snímky, ktoré na mňa pôsobia skôr stupídne ako by mali dosiahnuť nejakého rešpektu - 45%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rituální proměna v supersilného vlkodlaka lajdáckého policistu-alkoholika nijak zvlášť nezaskočí, naopak mu dodá nový impuls při (krvavém) vymáhání zákona jako nočního "vigilanta" s vytuněnou károu. Vědomě braková, komediálně nadsazená "gore" šílenost ale ve výsledku (a zejména ve finále) není natolik zábavná, jak by si nadšení poloamatérští tvůrci přáli, respektive jak bych jim přál. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jakože v rámci trashem šmrncnutého subžánru je to naprosto do pohody. V zásadě to může vypadat jako další konina, ale když se na to mrknu střízlivým okem, tak co... Má to velmi rozumnou minutáž. Parádní triky a masky. Děj vnáší nové prvky do vlkodlačí mythologie. Má to dynamiku a parádní atmošku osmdesátkových braků kterou podtrhuje solidní hudební podkres. Herci jsou tak akorát.... Z mého pohledu prostě dobrý.. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wolfcop jakožto hororová komedie působí sice průměrným dojmem, ale i tak má říz a neštítí se černého humoru, který se do takového filmu hodí. Hlavní postava Lou je nespolehlivý hňup, alkoholik a průšvihář v jedné osobě, což se vlastně nijak nezmění ani po jeho přeměně na vlkodlaka, vyjma snad jen krvelačnějšího chování, takže si nebere servítky se zločinci z městečka, kde žije. Celkově na mě film působil otrle a s(u/y)rově, což bylo podtrženo i výběrem drsnější hudby, která měla grády. Netradičně pojatý žánrový hybrid s klady i mínusy, které se ve výsledku vyrovnávají - tudíž čistý průměr. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

U všech na měsíc vyjících bestií tohle byla neskutečně parádní chlupatá jízda !!! Lou je klasickej případ hrdiny, kterému se dá říkat LOOSER, ale potom co se promění ve vlkodlaka, začne ta pravá zábava. Scéna první proměny neměla chybu, scéna na policejní stanici dokonalá, vyčištění obchodu od zlodějských "prasátek" paráda, tunning policejního auta pecka, jatka v utajené "továrně" na drogy no to bylo perfektní a přefiknutí červené Karkulky mazec...co to samo o sobě říká? Že u filmu fakt nuda nehrozí, dobrých věcí je tam ranec a pokud máte rádi i neschopného, uchlastaného poldu, co se po přeměnění ve vlkodlaka stává superpoldou, co za pomoci jednoho dacana vyřeší všechny případy za jeden večer (a to fakt dost razantně) tak je tohle film pro Vás. Překvápko jako hrom a chci pokračování !!! Hauuuuuuu ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Jedná o první film produkován společností CineCoup Film Accelerator. (The Viper)
  • V jedné ze scén Wolfcop (Leo Fafard) utrhne u hlídkového vozu dveře na straně řidiče . V několika následujících scénách je ale možné si všimnout, že dveře chybějí na straně spolujezdce. (Corpsegrinder)
  • Meno hlavného hrdinu, Lou Garou, znamená vo francúzštine vlkolak.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama