Reklama

Reklama

Absolution

  • USA Mercenary: Absolution (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tajný agent John Alexander má za úlohu zlikvidovať dílera heroínu Kamaala z Afganistanu a získať informácie, kto v USA a Afganistane bohatne z predaja afgánskych drog vo svete. Počas akcie náhodne spozná dve dievčatá, ktoré sú obeťami obchodu s ľudským mäsom a utekajú pred nebezpečným gangsterským bossom, ktorý riadi gang lovcov a pašerákov ľudí a má vplyvné politické kontakty na najvyšších miestach. Nájomný vrah Alexander sa teraz musí rozhodnúť, či zachráni dievčatá na úteku, alebo zostane lojálny voči vládnej agentúre, ktorá ho najala a svoju misiu dokončí. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (52)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Taxom sa energeticky pustil do sledovania dalsej seagalovky. ZaplatGandhi vsak pan Seagal poslal "reziserov" typu Don E. Fauntleroy a Michael Keusch konecne do hajzlu. Tuna si na rezisersku stolicku sadol Keoni Voskovymuz a prisla zmena k lepsiemu - nekona sa odpad! Seagal v roli tajneho drsneho agenta bol fajn, aj zapletka mala nieco do seba. Big Stevenovi Seagalovi pritom vo filme kunduje akasi Lesli-Anca Down, co netusim, kto je. Trochu zamrzi, ze po dobrych 20 minutach film zlavi na tempe a dokonca sa objavi aj nuda. Seagal ma zase ten svoj klasicky vsechnomamvprdelihlavnezabitetietriprasiatkaadvekravykfilmu vyraz, ale to som si zvykol. Po hereckych vykonoch tu niet ani chyru /vsak ved seagalovka, no/, ale suboje mali nieco do seba a myslim, ze aj prestrelka sa konala. 0 % ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Žádný překvapení se nekoná. Průměrná a solidně zábavná Seagalovka, která vybočuje především tím, že tu má Seagal parťáka. A vůbec ne špatnýho. Byron Mann je sympaťák a do týmu se Seagalem by ho měli dávat častěji, protože jim to spolu funguje. Dokonce i souboje jsou solidně a dynamicky natočený. Zásadní mínus je Vinnie Jones jako hlavní záporák. Ten dokáže bejt dobrej, když mu dá někdo odpovídající roli. Tady bohužel působí se svým podmračeným kukučem jako parodie na ruskýho mafiána. Z béčkových vod se dal určitě vylovit lepší záporák. Třeba takový Johnny Messner by byl pro Seagala dobrým soupeřem. Celkově jedna z lepších Seagalovek. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak si to představte. Mě normálně a regulérně jeblo a po docela solidních trailerech jsem se na tenhle film začal docela těšit. Zvláště poté co věčný kverulant, kritik a pan dvojhvězda Lacike tomuto opusu střelil hvězdice tři. Říkal jsem si : Ty vole je tohle návrat Seagala? ABSOLUTNÍ bomba? Průnik Keoniho Nemehla do červený barvy?! Mno... ne tak docela. Já to sice pravda možná nechci vidět, ale abych byl upřímnej, tak jsem tu žádnou změnu k lepšímu nepostřehnul. Svatý Štefan koupiljsemKFC Seagal tu opět podobně jako v předchozích filmech vsadil na koncept spolupráce z dynamičtějším, akčním partnerem (v tomto případě Byron Mann) který však při porovnávání jejich soubojů nastavuje maestrovi nemilosrdné zrcadlo. Čí souboje jsou svěžejší a akčněji natočený snad ani nemá cenu vytahovat. Podobně jako ve Force off execution a Good manovi se mladší a rychlejší kolega snaží. Při soubojích je pořád v záběru a ledacos zmákne aktivním přístupem. Zatím co Stevo klasicky kosí všechny neschopné panáky se svým typickým všechnomámvprdelinoaco? výrazem a tím závěrem bohužel hodně devalvuje jinak kvalitní výkon Vinnieho Jonese kterej se mi hodně líbil a potvrdil, že pro role zvrácených a surových plešatých parchantů se narodil. Šel z něj docela respekt, ale Seagal to tím dalším vrcholně odfláknutým finálním soubojem opět parádně zabil. BACHA SPOILER! Jako čekal jsem, že Jones si ani nebouchne a dostane naloženo, ale nasrali mě, že to zase udělali takhle trapně a odbytě. Seagal mu 30 vteřin nakládá. Načež zmlácenej Vinnie se ze zoufalým výrazem v tváři zmůže jenom na : Ne prosím už ne! tak ho Seagal narazí na železnou tyč. Vrchol trapnosti toto. KONEC SPOILERU Dřív se mi tohle na jeho stylu v dobách kdy měl o 50 kilo míň líbilo a přesně to jsem na něm žral. Nicméně dneska mě s tím neskutečně sere a znechucuje, obzvlášť když je z něj v každým filmu Svatý myslitel, světa spasitel a vykupitel. Takže nevím co jsem vlastně čekal, ale výslednej produkt je na úrovni produktů předchozích, akorát, že tentokrát budu ke Stevovi shovívavější a v den jeho narozenin mu nadělím dvě hvězdice a to je víc než si v současný době zaslouží.25% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vdaka TV Joj sme sa dockali európskej premiery novej Seagalovky (svetovu premieru nam ukradli Japonci).Z trailerov som nadseny nebol a zaroven meno v kolonke rezia vo mne nevyvolávali velke ocakavania. Lenze vysledok je prijemnym prekvapenim o triedu lepsim ako posledne Seagalovky. Namet je solidny. Seagal tu hra zabijaka so sympatickym partakom, ktory sa rozhodne, ze zachani prostitutku a postve si tym proti sebe vsemocny zlocinecky syndikat na cele s demonickym Vinnie Jonesom. Karty su od zaciatku jasne rozdane a necaka nas ziadny sokujuci zvrat, ktory by pôsobil imbecilne. Velkym plusom su postavy. Chemia medzi Seagalom a jeho partakom Byronom Mannom funguje na jednotku. Vtipne sa postuchuju a zaroven citit medzi nimi vzajomny respekt a ochotu polozit za partaka zivot. Na druhej strane je Vinnie Jones, ktory je taky slizky, ze sa neviete dockat, kedy mu Seagal zlomi väz. Zvysne postavy su len krovie na porážku. V druhej polovici spracovanie zapletky zacne trochu haprovat. Seagal s Byronom patra co je zac ten tajomny syndikat a Vynnieho partaci zase usilovne patraju po Seagalovi, aby sa konecne nakoniec vsetci zisli vo finalnom suboji. Trochu trapne, ale da sa to prezit, lebo v tejto casti prebereju prim akcne sceny. Rozpocet evidentne nebol velky, takze tu mame jeden vybuch, tri prestrelky a hlavne bitky. Nastastie producenti poznali svoje moznosti a tak sa nesnazili natocit velkolepe akcne sceny s trapnymi trikmy ale svojim moznostiam prisposobili film. Prestrelky su prehladne natocene rovnako ako bitky. Sice sa striha dynamicky, takze si nemôzete vychutnat bitky do sytosti, ale zaroven vam ani ziadny chvat neujde. Ziadny strih cez osu, ktory ztazuje orientaciu v bitkach sa nekona. Vynika v nich hlavne Byron Mann, ktory sa odhodla aj na nejake tie stredne zlozite chvaty a pouziva horne aj dolne koncatiny. Seagal pouziva svoj klasicky styl: stojim ako skala a kosím bleskurýchlymi rukami vsetko okolo seba. Vyzera to po dlhsej dobe dobre a Seagal sa zucastnil väcsiny svojich bitiek, co je pokrok. Dockame sa aj nejakych tradicnych brutalnych zlomenin. Evidentne sa tentoraz Seagal snazil. Skoda len, ze stale nezhodil ten divny porast okolo huby. Na jeho nadvahu som si uz zvykol, ale na briadku este nie. Takisto lokacie dopadli slusne. Aj ked sme stale v nenavidenom Rumunsku, tak tentokrat sa film odohrava v honosnejsich miestach a len vynimocne uvidime polorozpadnute domy s nejakymi lokalnymi otrhancami. Takze s vysledkom som spokojny do takej miery, ze po strnastich rokoch od filmu Exit Wounds udelujem nejakej Seagalovej solovke nadpriemerne hodnotenie, pretoze sa po velmi dlhej dobe jedná o Seagalovku, ktoru nepovazujem za stratu casu. Pre istotu uvediem, ze sa jedna o 3 hviezdicky v ramci videoprodukcie, nech nemate prehnane ocakavania. 6/10. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Bojovník lámající kosti, který nikdy nekrvácí, narostl do obřích rozměrů a je zněj obézní bijec, který nemůže dýchat ani při chůzi po rovině. I tak není Seagal sebekritický a stále se pasuje do pozice akčního hrdiny. Naštěstí je zde docela dost akce a není špatně natočená. Příběh opět na bodu mrazu a záporák v podání Vinnieho Jonese je pouhou parodií na padouchy, které kdysi hrával. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama