Reklama

Reklama

Pěsti ze železa 2

  • USA The Man with the Iron Fists 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Thaddeus (RZA) se vrací ve strhujícím akčním dobrodružství inspirovaném klasikou kung fu, ve kterém neprůbojný vesničan spojí své síly s tajemným neznámým, aby spolu z čínského hornického městečka devatenáctého století vymýtili zlé síly – pozemské i nadpozemské. Když horník Li Kung (Dustin Nguyen) a jeho žena Ah Ni (Eugenia Yuan) poblíž vesnice naleznou těžce zraněného cizince jménem Thaddeus, nabídnou mu přístřeší. Zatímco se muž uzdravuje, proniká do tajů hluboko zakořeněného sporu, ve kterém stojí místní obyvatelé proti zlému mistru Ho (Carl Ng) a jeho zločinným nohsledům. S pomocí Thaddeuse se z nerozhodného Kunga stane ve fi lmu nabitém akčními scénami opravdový neohrožený bojovník. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby za predaj Blu-ray v USA $524,261 //počet predaných kusov 14,422Tržby za predaj DVD v USA $870,339 //počet predaných kusov 27,877║ už len rutinná béčkovina bez vyšších ambícii narozdiel od prvého dielu /40%/ ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Krystalickému béčku - imitujícímu zašlá čínská wuxia céčka - nesluší moderní angličtina ani rapové soundtrackové rytmy, natož zkoprnělý černoch v titulní roli a "indiánské" (resp. thajské) typy v komparzu - však také okoralou zápletkou připomíná spíš tradiční western. Ovšem režisér zvládá prodat thajské exteriéry vysoko nad rámec mizivého rozpočtu a v dlouhé závěrečné, nejspíš za odpoledne secvičené bitvě dokonce i lehce dějově překvapit. Až tak, že mi vyloudil přiblblý úsměv na tváři a já najednou nevím, jestli toto "GP" na 3 hvězdičky nenadhodnotit. :-) ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Jednička je paráda, dvojka je tak trošku někde jinde. Je vidět velká snaha, ale co krok, to šlápnutí vedle. Příroda krásná, číňanky radost pohledět, ale jinak lehká katastrofa. Bitky jsou celkem slušný, ale když už přišla na řadu krev a létající končetiny, tak to se režisérovi fakt nevedlo. A celkově to vlastně bylo o ničem. RZA toho moc nepředvedl, krom hudby. 37% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

RZA je prostě frajer a tahle již série mu celkem sedla. Pokud máte rádi béčko, samozřejmě, protože tohle není nic jiného, než stylizovaný samurajský film bez samurajů, ale zato s černochem, co má opravdu pořádné pěsti. Příběh je v tomhle případě jednoduchý, ale mě tohle spojení kultur prostě baví. Hudba sem sedne dokonale. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Oh my god Bobby, ty železný pazoury ti sakra zrezly nebo tě vážně uštknul škorpjón do koulí. Jednička měla svý mouchy,ale byla cejtit nadšením černýho kluka ze slumu,co miluje starou kung-fu produkci. Uštknutí škorpióna je kung-fu-nuda o několik levelů níž. První nekonečnou půlku,kterou jsem pracovně nazval trampoty ze života čínských horníků éry Ho, jsem skoro prospal doufaje,že v tý druhý konečně přijde nějakej kompenzační kung-fu nářez. A vono houby. Slabá akce/choreografie,nezajímavý postavy,shame on you nigga. Ale nehážu pěsti do šrotu,věřím že Bobby najde svoji čchi,natře pracky antikorozním lakem a vrátí se v monumentální trojce napravit si raputaci,aby mohla sága pokračovat,muhah. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama