Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Narodil se v bordelu, jeho maminka byla prostitutka. Právě díky tomu místu, které se jinak nazývalo honosně Oriental Palace, měl Malý Louis (Patrick Timsit) hodně maminek. Tady vyrůstal a tady taky pracoval jako údržbář, topič, masér, vyhazovač, ..., no prostě „děvče" pro všechno. Každodenním kontaktem se stal imunní vůči kráse všech, které zde bydlely. Jeho srdce, nenadále, rázně ale zato fatálně, zlomila až Marion (Laetitia Casta), nová akvizice v Oriental Palace. Malý Louis, který už tehdy dávno nebyl malý, miloval Marion tak hrozně moc, že jí dokonce pomáhal najít mezi zákazníky nebo někde na ulici toho pravého. S koncem druhé světové války ale nová francouzská vláda rozhodla všechny veřejné domy v Paříži zavřít. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

První hodnocení a komentář tady! "Ulička požitků" není výsloveně zklamáním, erotika si ale o explicitu přímo říkala a skutek utek. Trochu mi to připomnělo Nevěstinec, ale to je asi tím prostředím, ještě mnohem víc můžeme připodobňovat k Děvčátku s mladičkou Brooke Shields. Laetitii to tady moc sluší, když už je ale jednou nahá, tak pro jistotu až po krk pod dekou. Příběh předčasně připlešlého Louise, kterého porodila jedna z osazenkyň vykřičeného domu mezi dvěma šichtami, mě za srdce nevzal, zmínit ale aspoň musím neobvyklé prostředky, které jsou ve filmu použity, jako animace představy skákání z oken a další nepřiliš časté prvky . ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Rezisera Patrice LeConte -a si budem pamatat ako tvorcu kultovych les Specialistes 1985, Tanga 1993, Les Grand Ducs 1996 a 1 chance sur 2  z 1998. Toto ostalo tak na poolceste, verejne domy a ludia v nich vo Francii pocas druhej svetovej vojny - slaba tema, nezazivna, herci posobili akokeby ich to nebavilo a chceli to mat uz scim skor za sebou, ja tiez   40 % ()

Reklama

Reklama