Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (302)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Průměrné batole stráví 50 hodin ročně na nočníku. Já jsem šéf, tolik času nazbyt nemám." Mimiňák v kvádru určitě měl předpoklady mě pobavit, ale úplně se mu to nepodařilo, takže se stále rozhoduju, jestli mám raději štěňata nebo děti. Nicméně mi ukázal, jakou moc má dudlík, za což jsem mu vděčný a s letadlem plným Elvisů mě dost pobavil. Ale jestli bude svolávat hlasitým řevem ty noční schůze, tak mu přestěhuju kancelář do sklepa. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy se mi dávat nechce, tři hvězdy jsou pro změnu degradující. Tak co s tím? BabyCorp jako takový je divný, zápletka BabyCorp vs. Štěně a.s. je ale docela trefná. Je to roztomilé, překvapivě vtipné a scénárista si vyhrál s detaily (ať už se jedná o rovinu Timovy fantazie nebo o Mimi séfovy poznámky), ale nemůžu se zbavit pocitu, že mě to po pár zhlédnutích přestane bavit jako například "Zataženo, občas trakaře"... 3,5*. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Přímá ukázka toho, jak se povedly nebo spíše nepovedly letošní animované filmy, když je Mimi šéf nominovaný na Oscara v této kategorii, jelikož se jedná o velice průměrný až podprůměrný animák. Prim hraje pravděpodobně námět, který místy působí hodně zajímavě, ale celkově jsem prakticky jenom kroutil hlavou, jak někdo dokáže něco takového vymyslet. Miminka ani štěňátka film sami neprodají, protože se vlastně nejedná o nic originálního a nedokáže to zvednout ani hvězdný voiceover. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že to bola najvydarenejšia rozprávka. Pre deti tématicky trochu mimo, pre dospelých zas málo vtipné. Film je dosť neusporiadaný, fórov vidíme málo, dieťa správajúce sa ako dospelák nie je veľmi sympatické stvárnenie. Celková animácia je v dnešnej konkurencii len priemerná. Snímok sa snaží byť originálny, bizarný, ale veľmi nezaujme. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Výborný animák. Ten nápad je vyťažený dokonale, svet funkčný, k tomu kopy dobrých gagov a hlášok. Teda... hlavne v tej druhej polovici, ktorá už nepripomína variáciu na Detskú hru a Chuckyho. :) Navyše nemôžete nemilovať film, ktorý vtipne cituje Dobyvateľov stratenej archy. Aj slovenský dabing slušný - Maroš Kramár už druhýkrát tento rok v úlohe veľkého bossa. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • První trailer byl uveden 16. října na mezinárodní den šéfů. (cihlenka)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama