Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (302)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Napřed se mi líbila myšlenka filmu o miminu-manažerovi. Pak jsem viděla trailery a byla jsem trochu zklamaná z toho, jak to tvůrci pojali. A pak jsem viděla film a musím říct, že to vlastně předčilo mé očekávání. The Boss Baby skvěle využil motiv příchodu nového sourozence do rodiny, který rozpracoval neotřelým stylem. Alec Baldwin je výborný a film obsahuje několik podařených vtípků (když se kluci začnou "kamarádit"). Asi stárnu, ale Baby Boss mi sedl. ()

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Za mě tedy skvělá oddychovka, kde lze vyzdvihnout především některé vtipné hlášky mimi šéfa a situace, které pak nakonec vyznívají úsměvne i v reálném životě :D Dále nápaditost, sviznost a výběr hudebních podkresu... Příběh je sám o sobě jednodušší a pointa čitelná, ale to u pohádek stejně všichni očekávají :-) Opět navrat k otazce absurdity dospělosti :-) Doporučuji :-) ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Mimi šéf mě oslovil už jak jsem viděl ukázky v kině. Po tom co jsem viděl vývoj hodnocení tak jsem byl zklamaný že se to nejspíše nepovedlo, ale v mých očích je to skvěle provedený animák. Jak po animační stránce nebo po humorné stránce a pro děti bude mít nejspíše nějakou přidanou hodnotu. ( 18.7.17/MAC ) ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Animované, vtipné, miminkovské, šťěňátkovské, rodičovské, láskyplné, sourozenecké, roztomilé. To bylo hezký! Pohodový animák plný vtipných scének, originálních hlášek (kdo neviděl LOTRa v originále asi nepochytí narážky). Svým způsobem hrzoěn dojemný film, protože jestli své sourozence milujete jako já svojí sestru, tak se v tom najdete. ..já chci taky takový budík.. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Skvelá oddychovka s nápaditým spracovaním vo forme predstáv sveta okom mladého chlapca, ktorému naruší harmonický život prírastok do rodiny. Nebyť zahusteného trhu animákmy, bol by to možno aj plnohodnotný zážitok - je to podobný problém, jak u komixoviek - už na to jednoducho nemáte ani chuť, len raz za čas... ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Scéna, ve které na Tima a Mimi šéfa spadne klec, je přímo inspirovaná starou deskovou hrou „Mouse Trap“, která vyšla již v roce 1963. (T-enter)
  • Baby šéf je piaty film od DreamWorks Animation, ktorého predlohou bola detská kniha, zároveň piaty film s potitulkovou scénkou. (LuiCJ)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno