Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie je fanoušek heavymetalové hudby, zdrcený podivnou smrtí svého idolu, zpěváka Sammi Curra. Pak získá jednu kopii Gurrova posledního alba a naváže s mrtvým kontakt. Pomocí alba chce však mrtvý zpěvák zničit svět. (Hans.)

Recenze (33)

RobLord 

všechny recenze uživatele

Hodnotím třemi hvězdami díky účasti GENE SIMMONSE a OZZYHO. Jinak je to sympatický brak, který by mi v 80. letech ustřelil makovici. :) ()

Kissak 

všechny recenze uživatele

Pěkné béčko z osmdesátek, které jsem v době vzniku neviděl, Ozzyho jak mluví v telce o škodlivosti metalu jsem skoro nepoznal, zato Gene Simmonse jsem si těch pár minut na začátku vychutnal (tři roky po odmaskování Kiss). ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Milé děti, rocková hudba pochází od ďábla, jak dokládá tento film a tak raději poslouchejte hip-hop, techno a podobné neškodné NEhudby! Ale teď vážně. Jasně, že bych to měl hodit do odpadu, ale copak můžu? To bych popřel, že rock miluji. A tak jednu hvězdu dávám za hudbu a další dvě za Simmonse a hlavně za Ozzyho, kterého jsem skoro nepoznal. ()

jos_sep 

všechny recenze uživatele

Taková blbinka, ale celkem zábavná. O to víc, když jste fanda rocku a metalu. Třešničkou je rolička Ozzyho, který hraje kněze, opovrhujícího rockovou muzikou :) Škoda, že ke konci už je to docela nuda. Mohlo to být trošku kratší. ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Já to říkám pořád - heavy metal je pro náctileté, kteří díky němu mají šanci vyvinout se do pravého umění jako death metal nebo japanoise:-) Heavíkové filmy paušálně moc nemusím, tenhle je ale docela kreativní a hudebně vhodně laděný. Kazí to ovšem zbytečně natahovaný a přepálený konec. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Pro fandy muziky VELMI DOBRÉ,pro fandy čekající na horor v podstatě neutrální,jinak filmík,co by dokumentární přínos o skvělé hudbě fajn. ()

Pokryvac 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad skombinovať rockovú hudbu s horrorovým príbehom. Horrorov podobného druhu nie je veľa a tento je z nich možno aj najznámejší. Charlesa Martina Smitha si všetci zapamätajú skôr ako charakterového herca, než ako režiséra, ale táto oddychová tínedžerská snímka isto poteší viacerých uctievačov a pamätníkov 80s kinematografie. Film je síce priemerný, ale podarený rockový soundtrack mu dodáva akúsi šťavu. Plagát na ktorom vedľa seba pózujú Gene Simmons a Ozzy Osbourne je však len reklamným ťahom. Veľa tu toho nezahrali. Gene Simmons sa tu mihne ako rádio DJ a Ozzy Osbourne... Ozzyho úloha je tu síce veľmi malá, avšak jeho party patria k tomu najzábavnejšiemu, čo film ponúka. Ozzy tu totiž stvárnil kňaza (!), ktorý v televízii ostro kritizuje negatívny vplyv rockovej hudby na súdobú mládež. Rozhorčene sa pýta - Čo sa stalo so starými Love songami? - a je vo svojej úlohe veľmi presvedčivý. Nevedieť, že to je starý známy Ozzy... ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Hudba dobrá, ale čekal jsem i Ozzyho písničky. Ten se tam jen dvakrát krátce objeví a to je vše. Jinak zbytek filmu nestojí za řeč. Podívat se na to dá, ale je to podprůměrné. 2* ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Nuž, film skôr sklamal ako potešil, síce z hororom to nemalo veľa spoločného, ale nie preto som ho chcel vidieť, ale kvôli tej heavy metalovej hudbe som po ňom siahol...Zo začiatku aj vyzeralo, že počas filmu budú vypekané dobré metlové songy 8-tych rokov, ale zdá sa, že to bolo ozaj iba zo začiatku, potom to nejako ubralo na grádoch a film v dosť prípadoch nudil a dokonca ma v niektorých chvíľach začínal aj srať... Nie som teda fanda heavy metalu a ani rocku, takže až tak veľmi som si na svoje neprišiel, no nevadí, možno by to chcelo siahnuť po nejakej lepšej pecke, každopádne, ako jednohubka to ušlo... ()

wray 

všechny recenze uživatele

80te roky,beckovy horror so vsetkym co k tomu patri. Celkom pozitivne hodnotim ze to bolo trosku cosi nove (i ked ano, heavymetalove skupiny co vyvolavali diabla a variacie na podobnu temu...) nie len klasicka vyvrazdovacka na strednej skole. Velmi fajn je ze je to taky oddychovy horror netreba sa velmi bat, obcas sa clovek aj zasmeje. Nie je to nicim velmi vynimocne, film ako mnoho dalsich, ale - mam 80te roky rad, Trick or Treat mi nicim vyslovene nevadil - moze byt. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Eddie Weinbauer (Marc Price) je velkým fanouškem rockové muziky a zejména muzikanta Sammiho Curra (Tony Fields). Ten jednoho dne zemře při velkém požáru hotelu a Eddie je z jeho smrti zdrcený. Jeho kamarád, který pracuje v rádiu, daruje Eddimu originální, ještě nezveřejněnou poslední desku Sammiho Curra z čehož je Eddie nadšený. Při poslechu desky však Eddie dává svému zemřelému idolu sílu, díky které se chystá Sammi Curr brutálně zabíjet lidi...Viděl jsem tento film několikrát jako dítě a ještě k tomu v polštině a tak jsem toužil tohle dílko znovu zkouknout. No ale už po polovině filmu jsem zjistil, jakou jsem udělal chybu, protože takovou dementní kravinu jsem zase dlouho neviděl. Sice mám rád béčkové horory zvlášt z 80. a 90. let ale tohle bylo i na mě moc. Absolutně nesympatický týpek, po kterém jede největší kočka ze školy, protože je od spolužáků šikanovaný. Pak díky gramofonové desce vrátí svému oblíbenému rockerovi život a ten se rozhodne zabíjet všechny kolem. No fakt totální ujetá blbina, kterou trochu zachraňuje celkem dobrá muzika. 25% ()

Reklama

Reklama