foto

Robert Elswit

  • nar. 22.4.1950 (67 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Roman J. Israel, Esq.
Suburbicon: Temné předměstí
2016 Zlato
2015 Mission Impossible – Národ grázlů
2014 Skrytá vada
Slídil
2012 Bourneův odkaz
2011 Mission: Impossible - Ghost Protocol
2010 Lost Masterpieces of Pornography
Město
Salt
2009 Dvojí hra
Muži, co zírají na kozy
2008 Červený pás
Spálené životy
2007 Až na krev
Michael Clayton
2006 Hledáme Ydol
2005 Dobrou noc a hodně štěstí
Syriana
2003 Behind the Red Door
Láska s rizikem
Mattress Man Commercial
Porota
2002 Opilí láskou
2001 Impostor: Živá zbraň
Poslední loupež
2000 Nahoru, dolů
1999 Magnolia
8 MM
1997 Hříšné noci
Zítřek nikdy neumírá
1996 Gambler
Ochránce
Smuteční host
1994 Divoká řeka
1993 Nebezpečná žena
1992 Případ vraždy Carolyn Warmusové (TV film)
Ruka na kolébce
Vodní země
1991 Paris Trout (TV film)
Prison Stories: Women on the Inside (TV film)
Summer My Father Grew Up, The (TV film)
1990 Opposites Attract (TV film)
Špatný vliv
Vražda na malém městě (TV film)
1989 Jak se dostat na vysokou
Margaret Bourke-White (TV film)
Srdce jihu
1988 Cadillac Dreams
Návrat oživlých mrtvol 2
1987 Into the Homeland (TV film)
Long Gone (TV film)
Tichý protest
1986 Drogy z Times Square (TV film)
Koledu, nebo něco provedu
1985 Dopravní přestupky
Pouštní srdce
The Sure Thing
1983 Summerspell
Tiger Town (TV film)
1982 All Summer in a Day (TV film)
End of August, The
Waltz Across Texas
1981 Single Light, A
1980 Incredible Book Escape, The (TV film)

TV seriály

2016 Jedna noc (TV seriál)
The Beach (E01)
1989 Dream Street (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)

Dokumentární

1998 Richard Lester!

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 That Moment: Magnolia Diary

TV pořady

2008 80. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(135)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace