Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Nakažení (S01E02)

(epizoda)
  • USA Infected
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

Po útěku z karanténní zóny se Joel a Tess dohadují o Elliině osudu, zatímco si klestí cestu troskami dávno opuštěného Bostonu. (HBO Max)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (168)

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Čistá dokonalosť! Pre milujúceho fanúšika neskutočná spokojnosť s materiálom akým je The Last of Us je v tých správnych rukách, je doručený fan service s dávkou novoty pre každého z Nás! Píše sa história o prerušení kliatby videohrených adaptácii a som hrdý že sa to deje pri dokonalom diele ako je The Last of Us! ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jiný a přece jenom stejný jako předloha, něco bylo vynechaný (procházení budov, podzemí), něco bylo přidaný (Tessino hledání cesty, pár dialogů), něco bylo upravený (situace kolem Tess, první střet s Clickerem)... ale pořád je z toho cejtit TLoU, a mě se to líbí. Jen ta Ellie... ale snad si už pomalu, pomaloučku zvykám... :D ()

Reklama

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. Opět se mi hodně líbila scéna na začátku dílu, kdy celou tu záležitost s epidemii pěkně zakotvují do reálného světa. S čím už mám problém, je ta záležitost s tím propojením, protože by se to dalo zcela jednoduše využít proti nakaženým, přesně tak jak to nakonec udělají tady. Je to první velká změna oproti hře, která mi fakt vadí ale ne kuli tomu, že to ve hře bylo jinak ale kuli tomu, že to nedává moc smysl. Další věc s kterou mám problém, ale to není jen tady, je délka epizod. První hodně přes hodinu, teď sotva cca 50 minut, další přes hodinu, co to má jako být? Kdybych se koukal na každý díl po týdnu, tak mě to sere ještě víc. Ale tohle není problém jen Last of Us, tenhle problém má každý druhý stremovaný seriál. Jinak rozbité město vypadá na seriál docela slušně a navazuje správnou úzkostlivou atmosféru. A clicer vypadal naprosto fantasticky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postapo atmosféra je skutočne vydarená, ale neprináša zase nič, čo by sme už nevideli. Každopádne prechádzka zdevastovaným mestom ma bavila oveľa viac ako akcia v prvej epizóde. Postavy mi stále neprirastajú k srdcu, predovšetkým teenagerka svojim neustálym fuckovaním lezie poriadne na nervy. Pascal sa tvári ako náhodný okoloidúci a opäť je tak najvýraznejšia Anna Torv. Veľa sa toho skutočne nestane a to, že nás v závere čaká nepríjemné prekvapenie neznamená, že seriál nabral vysoké tempo. Ale tentokrát mi tá atmosféra k relatívnej spokojnosti stačila. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prevedenie: Tess a Joel sa rozhodnú doručiť zásielku v podobe Ellie do veže Svetlušiek aby ju vymenili za batériu. Cesta k cieľu sa ale komplikuje a do cesty sa im postaví hneď niekoľko nástrah zdevastovaného Bostonu. Prevedenie: Páčilo sa mi ako Tess vysvetlila divákom mechaniky sveta. Proste do čoho nebuchnúť aby ste nepoštvali proti sebe bandu hubou ovládaných dementov. Čo nám dievča aj následne ukázalo v praxi. Napätie super, tempo super. trocha mám problém zo stopážou, ktorá je dosť krátka a aj s nevymáchanou hubou mladej Ellie. Alle s tým sa popasujem. 95% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu epizody má divák možnost vidět ve scéně z Jakarty ceduly „Baťa“. (Punisher)
  • V prízemí hotela sa trojica prebrodí cez cca 3/4 metra hlboký bazén vody. Po výstupe po schodoch hotela majú suché nohavice aj topánky. (andrejba)
  • Když Ellie (Bella Ramsey) jí sendvič, je v průběhu střihů nakouslý vždy z jiné strany. (willy1)

Reklama

Reklama