Reklama

Reklama

Krvavý obchod

Trailer

Obsahy(1)

Jean Claude Van Damme přijíždí na Filipíny, aby zachránil život svojí neteři, která potřebuje novou ledvinu. O svoji ledvinu ale přijde hned první noc, když mu ji ve spánku vyoperují. Nyní si ji musí vybojovat zpátky, aby neteř zachránil... Deacon přiletí na Filipíny a záhy zachrání na ulici prostitutku Anu před mužem, který ji mlátil. Deacon s ní stráví noc, ale ráno se probere ve vaně plné ledu. Chvíli mu to trvá, než se vzpamatuje, ale pak si uvědomí, že ho někdo okradl o ledvinu... Deacon má na Filipínách bratra George a starého přítele Kunga. Okamžitě volá Kungovi, chce svoji ledvinu najít, potřebuje ji pro Georgeovu dceru, která musí na transplantaci. Deacon pátrá po Aně a s tím mu pomáhá Kung, který má kontakty. Když Anu najdou, dozvědí se, že za vším stojí muž jménem Drake, který ji jen najal. Ana se přidá na Deaconovu stranu. Deaconovi dojde, že jeho ledvina už je v těle někoho jiného, ale on je ochoten i zabíjet, aby ji získal zpět... George je pobožný a s bratrem moc nevychází, takže se v něm perou emoce. Svou dceru ale miluje, takže Deaconovi pomůže a zjistí, kdo jeho ledvinu má. George zná dobrého hackera a ten mu prozradí identitu muže, po kterém s Deaconem, Kungem a Anou pátrají. Čtveřice se odklidila do letního domu George, kde připraví plán útoku... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Van Dammovi uniesli ľadvinu a to teda nemali robit, lebo ju bude chciet späť. Ale nebojte sa, nie je to hnusny sebec. Chce ju pre svoju neter. A tak nastupi na cestu pomsty, lenze ma na to len 10 hodin inak ju uz nikdy nenajde. Proste taky Taken s ľadvinou. :) Bohuzial spracovanie je katastrofalne a podla mna sa jedna o jeden z najhorsich Van Dammovych filmov. V prvom rade Van Damme tu pôsobi jak zbity pes. Az mi bolo neprijemne sledovat ten jeho strhany vyraz. Este otravnejsi je jeho pobožny brat. Neznesitelnejsiu ustrednu dvojku som uz davno nevidel. O zaporakovi ktoreho stvarnil Darren Shahlavi je to najpozitivnejsie, co sa da napisat to, ze neznesitelne neprehrava ako ma vo zvyku. Pre zmenu je nevyrazny. A to bohuzial aj v bitkach. Je ich sice dost, ale za vela nestoja. Sice su naoko drsne a nekompromisne, ale su natocene po tme, vo velkych detailoch a striha sa cez osu, takze z nich vidno jedno velke hovno a casto som netusil kto koho kopol. Cize tradicny mizerny Barbarashov standard. Ten chlap je nemehlo. Jedine co za nieco stoji je tradermarkova Van Dammova roznožka, ktora je originalne pouzita v scene pri aute. Z ostatnych akcnych scen tu su 2 nudne prestrelky a jedna komicka nahanacka s mizernou zadnou projekciou. Snazim sa hladat nejak pozitiva, aby som tomu nedal odpad. Je tam jeden pekny vybuch chladnicky a po dlhej dobe tu nehra otravny mlady Van Damme. A tym koncime. Tento film neodporucam nikomu. 1/10. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Kde je moje ledvina ? zásadní otázka nesoucí se celým filmem, kde Jean Claudemu po vášnivé noci s prostitutkou odeoperují ledvinu, proto se prvních patnáct minut potácí náš Belgičan nahý po hotelovém pokoji v Manille, přičemž pochybují, že filmový štáb kdy Filipíny navštívil, krom pár záběrů z auta ( asi převzatých z nějakého cestopisu ) protože všechny exteriéry jsou natáčeny asi v USA, kde občas komparzisti vypadají filipínsky. Célé tohle béčko je hodně bizardní svou zápletkou, ale je to jeden z nejnovějších filmů, takže aspoň víme jak ten náš karatista vypadá. Po třech rozvodech a kokainu mu to docela skáče. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

To máte tak - Zastanete se pěkné holky, pozvete jí na drink a pak na to skočíte. Druhý den ráno se probudíte ve vaně s ledem a zjistíte, že Vám chybí ledvina, kterou jste navíc slíbil darovat bratrově umírající dceři. No nenaštvalo by Vás to? Van Dammeovi to celkem zkazilo den a to mělo za důsledek dvě věci 1) tenhle sex stál až moc 2) obchodníci s orgány si vybrali opravdu ale opravdu špatného "dárce". Za mě jedna z těch vydařenějších Van Dammeovek z poslední doby. Pěkné fighty, sympatické postavy a JCVD je zde ukázkovej bad ass, kterej Vás buď ztříská rukama a nohama a nebo taky třeba takovou biblí a to pak doslova vidíte všechny svatý. Na nedělní večer jsem zvolil více než dobře a JCVD dokazuje, že na to stále ještě má a jestli za sebe někdy nechá zaskočit dubléra? Koho to štve :-) ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Tak Van Damme už je přeci jen o něco starší, takže bratři už se zmrzačili samy, manželky už zabili no, a tak mu ukradnou ledvinu. Seagalovi kradou nájemníky tak Jeanovi ukradnou ledvinu, Po které celý film pátrá, nějaké pooperační bolesti s tím na něj nechoďte, šňupne si brufen a může předvádět akrobacie jaký svět neviděl a vytřískat půlku Manily. Ano toto s etam opravdu děje, ale když to člověk všechno pomine je to celkem koukatelný film, bitky jsou dobře natočený. 50% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ze Barbarash toci hnoj /Najemni Zabijaci, kostka 0/ je uz dlhodobo zname a tak ani tu neprisiel so zmenou. Dejova linia je umelina az strach, herecke vykony ziadne /sak ved Van Damme, no/, dialogy az nepocuvatelne a ani ten 1 suboj to nezachranil. Slo to v telke na akejsi stanici, kebyze to vyslo na DVD, ani o film nezakopnem. Hroza tak za 5 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • I když se příběh filmu odehrává v Manile na Filipínách, natáčelo se jen v Číně a Kanadě. (Yardak)

Reklama

Reklama