Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Projekt je koncipován ve formátu zábavného, ale i poznávacího a provokativního cestopisu. Moderátoři spolu s diváky poznávají zemi nabízející návštěvníkům vše, co aktivní turista od dovolené čeká. Každá epizoda mapuje jednu turisticky atraktivní oblast tak, aby byla inspirací k návštěvě a nabízela zajímavé kulturní, přírodní a zábavní aktivity především pro ekonomicky aktivní lidi s minimem volného času a touhou po nevšedních prožitcích. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Postupem času jsem si zvykal průvodcovské duo čím dál víc. I navštívené lokality mne většinou bavili - o to víc, pokud jsem je i osobně znal. Nesnaží se zahltit a obsáhnout všechny zajímavosti daného místa, ale jen tak nějak lidsky upozorní na nějaká místečka, kam třeba ani nevedou ty hlavní turistické trasy. Jen takové ty radovánky, návštěva aquacentra, lanového parku a podobných atrakcí k vyžití, které o daném místě nic nevypovídají a najdou se všude možně, mohly být hodně zredukovány. Viiděl jsem díly o Rakousku, dívám se na třetí sérii (mou oblíbenou Francii) a ještě mi zbývá zkompletovat si první sérii o Německu. Pozn.: Dokumentární pořady o památkách obecně mají drobnou "vadu". Takové úchvatné záběry interiérů či selfíčka v památkách, které průvodci pořadem pořizují, normální turista nepořídí neb fotografování a natáčení nebývá běžně povoleno. edit: 4. série 2018 Itálie: Hlavní změna je hned vidět. Trochu jiný a zajímavější styl kamerových záběrů. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tak maluj, ty můj Picassoříku." Česká televize udělala radost dvojicím herců, kterým zaplatila výlety na zajímavá místa a oni si to tam evidentně užili a přitom odrecitovali pár vět ze scénáře. To bych si dal taky říct a nedopadlo by to o moc hůř. Mě totiž ty přehrávané scénky docela rušily. Nicméně zobrazovaná místa se mi líbila, ale nikdy tam nepojedu, protože mám zkušenost, že na nich nikdy není tak krásně, jak to slibuje prospekt. Mě by pršelo, foukal by vítr a možná by mě přitom sežral yetti. Kdepak, z domova to vypadá líp. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze pár novějších dílů v kterých je již dvojice Martin Písařík a Ivana Jirešová. Záběry jsou zde úžasné, zajímavosti dostatečné i ústřední dvojice je fajn. Co již moc fajn není jsou mnohdy přehrávané scénky, které by měly bíti vtipné, ale moc často se to nedaří. Tudíž řekněme průměrný cestovatelský pořad, který se dá sledovat. 3z5 ()

curil 

všechny recenze uživatele

Miluju Francii a to nejen Paříž, ale i venkov, nejvíce Provence a Azurové pobřeží. Dovolenou jsem tam trávil už nejméně desetkrát to i zásluhou pozvání od vzdálených příbuzných. Právě nejvíce mě zajímal díly Bedekru z Francie, ale vše mi to pokazila paní Mauerová svým afektovaným vystupováním před kamerou. Není vůbec přirozená, její neustálé flirtování s kolegou Rajchertem hraničí s infantilním žvatláním, občas vystřídaným nacvičeným škorpením, je to jedna velká trapárna. Co jsou potom platné záběry krásné přírody a nádherných památek, když je vše pokažené jednou pihovatou "celebritou"? ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Chichi. ,,Tady je pochován francouzský král.,, ,,Ale já půjdu radši ven, je tu zima, chichi.,, ,,Nebuť takový škrt, chichichi,,. ,,Dal bych si něco slaného,,. Oči v sloup. ,,Fakt??,, Chichi, dala bych si dezert. A Nepij to víno!! Chichi,, Chichi chichichichi.,, Tož jo...exteriéry dobré, ale aktéři na dvě věci. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama